Zoeken naar gezellig tafelen leuven

 
gezellig tafelen leuven
De leukste groepsuitjes Leuven!
WegmetdeBaas helpt u bij het vinden naar de geschikt groepsuitjes in Leuven. Wij hebben de leukste aanbieders verzameld op 1 site en dus ook de aanbieders van groepsuitjes in Leuven. Van themafeesten tot theaterdiners en van actieve groepsuitjes tot relaxte bedrijfsuitjes in Leuven.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
je gezellig kan tafelen in een uniek Zwitsers kader, volgens de à volonté formule. Een uitgebreid gamma van kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne vleesfondue., de authentieke raclette, visfondue, grillen op houtskoolom daarna af te sluiten. met een overheerlijke chocoladefondue. Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt.
Home Resto Agora Leuven.
Zondag Shopdag in Leuven. 13: 00 1800: Leuven Centrum Winkels Boetieks. Shoppen op zondag? Absoluut, de eerste zondag van de maand zijn de winkels in Leuven geopend. Alle tijd om te shoppen en tussendoor een heerlijke pauze in de gezellige horeca.
momondo. momondo wordt geladen.
Bar Louis Laid-back drinks bites.
Samen met hun 3 kids en vrienden hebben ze de laatste jaren vele hippe steden en plekken bezocht waar ze steeds op zoek gingen naar de laatste nieuwe hotspots. Vanaf begin 2017 kunnen ze hun energie en creativiteit nu ook kwijt in één van de hipste zaken van Leuven, waar ze trouwe klant en fan van waren.
Italiaans Restaurant Filosofia Leuven.
Graag wensen we jullie hele Fijne feesten namens het hele Filosofia team. Begin jaren 70 kwam Colomba Fabio naar Leuven en begon er in de Mechelsestraat de welbefaamde Pronto. Een Italiaanse zaak waar iedere generatie studenten er tot in de vroege uurtjes kon vertoeven.
Home ASCOLI.
Wij zijn in verlof vanaf 17/07 tot en met 04/08. In één van de bekendste straatjes van Leuven, meerbepaald de Muntstraat, ontdekt u het gezellige familierestaurant Ascoli. U kunt hier kennismaken met een voortreffelijke typisch Italiaanse keuken, met hier en daar enkele Franse accenten. Sinds 1982 ontvangt de immer sympathieke restaurantmanager Nicola Montella u hier van harte in een erg ontspannen en warme sfeer. Samen met zijn team stelt hij steeds alles in het werk zodat u hier een uiterst aangenaam tafelmoment beleeft. Op de uitgebreide kaart vindt u vast voor iedereen wat wils, daarnaast stelt de chef u regelmatig nieuwe suggesties voor en creëert hij met plezier speciale menuaanbiedingen voor feestdagen of eventuele thema-avonden. Kwaliteit wordt steevast hoog in het vaandel gedragen, zo werkt men enkel met verse kwaliteitsproducten en dit naargelang de seizoenen. Daarnaast staat Ascoli garant voor een snelle en professionele bediening. In de zomer is het aangenaam tafelen in de zaal van het restaurant, die volledig voorzien is van airco.
Brasserie De Persil in Herent nabij Leuven.
Kom langs en geniet! Brasserie de Persil is een gezellige, hedendaagse brasserie in de buurt van Leuven waar iedereen van een lekkere maaltijd kan genieten. Lunch, diner, snack of dessert: de uitgebreide menukaart en seizoensgebonden suggesties bieden voor ieder wat wils.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.
Bierkok Bram Verbeken is chef en kiest voor streekproducten. Wijnkampioen Guido Van Imschoot zoekt naar de perfecte wijnmatch. Bondgenotenlaan 92, 3000 Leuven 016 20 50 05. Zoff is genoemd naar de legendarische keeper van het Italiaanse elftal, dat in 1982 wereldkampioen werd.
Villa Torre Ristorante.
proef onze keuken. Ons team werkt graag met de mooiste producten, vol smaak om u een passend gerecht te serveren. een gezellig dinner of lunch. Lekker eten in een sfeervol kader. Laat je verwennen met de meest uitgelezen culinaire gerechten die.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs. heerlijk tafelen 12/12/2018. Culinair genot in een warm kader 18/11/2018. Huis Der Burgers. 29 van 370 Restaurants in Leuven. Amerikaans Belgisch Bar Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Prima adres voor een gourmet burge 27/01/2018.

Contacteer ons