Meer resultaten voor gezellig tafelen leuven

 
gezellig tafelen leuven
Genieten in Leuven Leuvensgenieter.
Smakelijke eenvoud bij Mamma Mia. Restaurant Mamma Mia is een vaste waarde in Leuven. Gezinnen, werkmannen, studenten en professoren tafelen er zij aan zij. Allen genieten van de pizzas en eenvoudige Italiaanse gerechten. Lees hier het ganse artikel. Parkstraat 107, 3000 Leuven.
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Als in het Marokkaanse eethuisje Toeareg het deksel van de tajine gaat, voert zijn wasem je mee naar een andere wereld. De chef, die als student naar Leuven kwam, prijst ons zijn Tajine Toeareg met pruimen en amandelen aan. Zijn hele kaart is gebaseerd op de Maghreb-gastronomie, een kleurrijke en verfijnde Noord-Afrikaanse keuken vol smaak van pittige specerijen. Binnen geuren exotische aroma's' in een typisch Marokkaans interieur, buiten verlichten lantaarns het verwarmde straatterras in de voetgangerszone. Leuvenaars van Marokkaanse afkomst noemen de keuken van dit druk bezocht klein, maar gezellig restaurant beter dan in hun heimat.
De 10 beste romantische restaurants in Leuven TripAdvisor.
Etentje met de ouders in Leuven 12/03/2018. 22 van 47 resultaten. Afrikaans Marokkaans Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs. Toeareg Leuven 10/02/2018. Knus en gezellig 01/10/2017. 23 van 47 resultaten. Europees Frans Belgisch. Leuk en goed zowel geschikt voor 22/02/2018. Smaakvol en mooi gepesenteerd 16/02/2018.
De 10 beste restaurants in Leuven TripAdvisor.
Zes uur uien stoven 17/08/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 18 van 360 Restaurants in Leuven. Belgisch Europees Pub-restaurant Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Gezellig terras met alledaags eten 01/06/2018. Sakura Sushi Sashimi. 19 van 360 Restaurants in Leuven.
Eten Drinken Visit Leuven.
De 7 lekkerste culinaire hotspots volgens blogger Culy. De heerlijkste terrassen in Leuven volgens blogger Louvintage. 4x lekker eten voor de levensgenieter volgens blogger BijzonderPlekje. Heerlijk eten drinken in Leuven volgens Vivelevoyage. Ontdek 6 food hotspots in Leuven volgens StopAndStare.
Gezellig tafelen bij de optimist op de Vismarkt in Leuven.
Beleef de zomer in Leuven met cocktails! 11 juli 2018. 3x wereldkeuken in Leuven. 15 mei 2018. Low-budget tips voor een geslaagde dag in Leuven. 4 april 2018. Leuvense Bierweekends: mis het niet! 4 april 2018. Gezellig tafelen bij de Optimist op de Vismarkt!
ELLE Summer Tour: onze favoriete eetplekjes in Leuven ELLE.be.
In de kleine keuken bereiden ze met de grootste zorg een heerlijk vers menu of dagschotel die je kan verorberen op hun gezellig straatterras. Adres: Standonckstraat 2, 3000 Leuven. Open van dinsdag tot en met zaterdag. Voor meer info, klik hier.
Filip Salmon Mijn favoriete adressen in Leuven 1 Filip Salmon.
En ga dan voor de raviolis: het zijn de meest verfijnde en creatieve die je in Leuven kunt vinden. En de wijnkaart is ook al niet mis niet zo goedkoop, maar wat ik er al van geproefd heb is zeker de moeite.
T'FONDUEHUISJE' LEUVEN WAAR TAFELEN GEZELLIG IS TYPISCHE FONDUE.
je gezellig kan tafelen in een uniek Zwitsers kader, volgens de à volonté formule. Een uitgebreid gamma van kaasfondues, de traditionele fondue Bourguignonne vleesfondue., de authentieke raclette, visfondue, grillen op houtskoolom daarna af te sluiten. met een overheerlijke chocoladefondue. Ons restaurant ligt vlakbij het centrum van Leuven op loopafstand van de Oude Markt en de Grote Markt.

Contacteer ons