Op zoek naar gezellig tafelen leuven?

 
gezellig tafelen leuven
RESTAURANT d'ARTAGNAN' HEDENDAAGSE KLASSIEKE GASTRONOMIE.
maandag behalve voor groepen vanaf 25 personen. Restaurant dArtagnan beschikt over een privéparking, uitsluitend op reservatie. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven. Tel: 32 16 29 26 26 Email: info@restaurantdartagnan.be. Naamsestraat 72, 3000 Leuven.
Bistro tribunal.
Welkom op shoppeninleuven.be!
De Kansel.
Kom gezellig en betaalbaar tafelen in een sfeervol interieur met neo-gothisch kerkmeubilair en een antieke kansel. Onze uitgebreide kaart is zeer gevarieerd, gaande van typische streekgerechten tot klassieke schotels en aangevuld door seizoensgebonden suggesties. De Kansel is ook uitermate geschikt voor groepen. Kijk alvast naar onze Menuvoorstellen. In de zomer beschikken wij over een gezellig terras. Muntstraat 15 3000 Leuven info@kansel.be T 32 16 22 09 23.
Het Moorinneken Restaurant Eetcafé Grote Markt Leuven Bar, Food Lounge.
Keuken doorlopend geopend vanaf 11.30h tot 22h. Voor dat Het Moorinneken een gezellig restaurant werd, waar je gemoedelijk kan tafelen of gewoon iets gaan drinken, heeft het gebouw een boeiende reis doorheen de geschiedenis gemaakt. Sommigen griezelen er een beetje van maar alvorens de Grote Markt in Leuven de Grote markt werd, was het een kerkhof.
Gezellig tafelen bij de optimist op de Vismarkt in Leuven.
Gezellig tafelen bij de Optimist op de Vismarkt! 20 maart 2018, 15.21u. gepubliceerd door Jorien. 2666 x bekeken. De nieuwe zaakjes en gezellige etablissementen schieten in Leuven als paddenstoelen uit de grond. De meesten zijn ook zeker de moeite waard om te overwegen.
De leukste groepsuitjes Leuven!
WegmetdeBaas helpt u bij het vinden naar de geschikt groepsuitjes in Leuven. Wij hebben de leukste aanbieders verzameld op 1 site en dus ook de aanbieders van groepsuitjes in Leuven. Van themafeesten tot theaterdiners en van actieve groepsuitjes tot relaxte bedrijfsuitjes in Leuven.
12 uitstekende culinaire adressen in Leuven Culinair Knack Weekend.
Bierkok Bram Verbeken is chef en kiest voor streekproducten. Wijnkampioen Guido Van Imschoot zoekt naar de perfecte wijnmatch. Bondgenotenlaan 92, 3000 Leuven 016 20 50 05. Zoff is genoemd naar de legendarische keeper van het Italiaanse elftal, dat in 1982 wereldkampioen werd.
BARACCA Italian Food Fuel Leuven.
De reservaties tussen 17.30u en 19u krijgen daardoor 2 uren de tijd om te tafelen. Indien je langer wil tafelen en niet vast zitten aan een beperkte tijdsduur, dan kan je altijd reserveren vanaf 19.45u. Alvast bedankt voor uw begrip!
Home De Pottekijker.
De Pottekijker is sinds 1993 een sympathiek avondrestaurant vlakbij de Grote Markt. Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn.
Lunch Broekveld Gezellig tafelen voor jong en oud!
Niet zomaar een binnenspeeltuin. Lunchroom Broekveld wil zich graag onderscheiden en ook maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Sinds jaar en dag worden onze maaltijden dagvers in huis bereid, gebruiken we de beste kwaliteitsproducten en passen we onze kaart aan aan het seizoen.

Contacteer ons