Op zoek naar gezellig tafelen in antwerpen?

 
gezellig tafelen in antwerpen
De 10 beste romantische restaurants in Antwerpen.
De beste Garnaal in Antwerpen. De beste Spareribs in Antwerpen. De beste Tapas in Antwerpen. De beste Oesters in Antwerpen. De beste Kreeft in Antwerpen. De beste Dim sum in Antwerpen. De beste Falafel in Antwerpen. De beste IJs in Antwerpen.
23x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
het is er dan ook bijna altijd gezellig druk. Zuiderterras Ernest van Dijckkaai 37 Borrelen en eten met geweldig uitzicht over de Schelde kan bij het drukbezochte Zuiderterras. Je kunt hier zowel ontbijten als lunchen en dineren. Meer lezen over stedentrips naar België? Dan vind je deze artikelen vast ook het lezen waard! Gratis doen in Antwerpen.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Als ouder kan je rustig dineren of met vrienden tafelen terwijl je af en toe een blik werpt op videobeelden van je spelende kroost. De kleinsten krijgen een speciaal menu, ouders genieten van een heerlijke Belgisch-Franse keuken, een licht stoofpotje of een salade. Praktisch: Molenstraat 69, 2018 Antwerpen, Sensunik, 03/216 00 66. Kos/Karl Bruninx/Joke Druyts. In een groene oase aan de rand van de stad vind je De Melkerij.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
3 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Belgisch Europees Delicatessen Frans Geschikt voor vegetariërs. Smakelijke verrassing 03/02/2018. 4 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Steakhouse Belgisch Europees Glutenvrije opties. Super lekker, gezellig en originee 14/03/2018. Schitterend, de inzet en het eten 14/03/2018.
Home De Pottekijker.
De unieke decoratieve elementen werden mooi geïntegreerd, en de verschillende niveaus zorgen samen met het vele kaarslicht voor een heerlijk romantische atmosfeer. De hartelijke bediening maakt dat gezellige plaatje helemaal af. De Pottekijker zal daarom hét uitverkoren restaurant blijven van menig levensgenieter die zich graag culinair laat verwennen in historisch Antwerpen.
Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Gezellig interieur, fijne ambiance. Kregen onmiddellijk lekkere broodjes." Eetcafé Gazette 31/03. Ryan ik" vond het eten best lekker maar het servies spijtig genoeg iets minder en omdat ik was gaan met vrienden." Nelissen 13850, is betaald per overschrijving. West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Antwerpen Vlaams-Brabant Brussel. Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek.

Contacteer ons