Resultaten voor gezellig tafelen in antwerpen

 
gezellig tafelen in antwerpen
De Restaurant beste Antwerpen restaurants ANTWERPEN-CENTRUM in Gids Antwerpen-centrum: Restaurants Top Antwerpen 10 ANTWERPEN-CENTRUM en Resto.be. promoties Resto.be.
GRIEKS RESTAURANT PHILOS. Internationale Fusion, Thaise. GaultMillau Michelin ster Michelin sterren. Meer resultaten tonen. Restaurants in Antwerpen. Antwerpen, het centrum van de diamantindustrie, de Belgische mode en de gastronomie! Antwerpen ligt in het Noorden van België en heeft via de Nederlandse Westerschelde een verbinding met de Noordzee. Antwerpen biedt een ruime waaier aan toffe restaurants, zowel in het centrum als aan de stadsrand. Veel restaurants liggen op wandelafstand van de meeste bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt met de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Stadhuis, het Steen, de Brabofontein en de Meir. Wie liever geniet van het prachtige uitzicht op de Schelde kan een een gezellig restaurantje reserveren aan de Scheldekaaien. Antwerpen en haar restaurants zijn erg populair bij zakenmensen. Maar Antwerpen is ook de ideale stad voor een romantisch weekend, een culturele citytrip of gewoon om te gaan shoppen.
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze aan interessante Europese en wereld wijnen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is. De nieuwe stijl kan omschreven worden als understated chic. Maak uw keuze uit een van onze cadeaubons. Bon voor een verRASsingsetentje voor 2 personen. Glas champagne seizoensmenu naar keuze. De totale waarde 12500, zonder voorgedrukt bedrag. Bon van 7500., Deze bon kan ingeruild worden voor lunch of diner. Het bedrag is voorgedrukt. De bons zijn 1 jaar geldig na datum van uitschrijving. Na ontvangst van uw betaling wordt de bon per genormaliseerde zending toegestuurd. Uw e-mailadres: Afleveradres. Voornaam Familienaam Straatnaam Nr Postcode Gemeente Telefoon Uw bestelling. Bon voor een verRASsingsetentje voor 2 personen. Betaling enkel via PayPal. Na bevestiging van uw aankoop zal u worden doorverwezen naar onze PayPal pagina om uw transactie te voltooien. Alvast bedankt voor uw aankoop! Ernest Van Dijckkaai 37. Tel: 32 03 234 12 75. Maandag en dinsdag van 9u tot 22u. zondag van 9u tot 23u.
Home vegetarisch-vegan.
Tel: 03/707.13.87 Email: info@rosenobel.be. Back to Top. Powerful Impressive EARTHSCAPES EXPO. VEGGIE/VEGAN WITH A TWIST. What" a wonderful restaurant. We came in from a hectic day outside, while eating a delicious dish we began to slow down and relax such a wonderful atomsphere. i mentioned this to the owner and she told us that this is their goal, to let people come to rest and recharge. we will definitly be back, thank you." De Rosenobel is een sfeervol vegetarisch restaurant in het hartje van het oude historische centrum van Antwerpen. U kan er rustig en gezellig tafelen met grote keuze uit een vegetarisch buffet met dagverse biologische producten. Steeds een aantal glutenvrije gerechten op het buffet en ook de veganisten kunnen hun gading vinden. Maak je keuze, weeg je bordje en smakelijk! Tel: 03/707.13.87 Email: info@rosenobel.be. Dagelijks keuze uit verse warme. en koude gerechten met.
9 x Valentijn zoals het hoort New Places To Be.
Lang en gezellig tafelen, net zoals toen! Fan van een goed stuk vlees? Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, ook. Hij opende in Koksijde zijn tasting room Carcasse, het is een restaurant waar je als vleesliefhebber wordt ondergedompeld in een wereld van zowel bekende als nieuwe vleesbereidingen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is.
Bar La Suite Antwerp Zuid.
Over La Suite. the most trendy place in the south ofantwerp! Wie de naam La Suite laat vallen in Antwerpen denk automatisch aan een toffe gezellige bar waar je steeds terecht kunt voor een leuk feestje met sfeervolle muziek, lichaamsbeweging verzekert.
De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen TheFork.
Centraal Station Antwerpen 0. Sint-Andries Antwerpen 1. Brugge Centrum 0. Sint-Andries Brugge 0. Meer opties bekijken. Er is geen filter beschikbaar. Relais Chateaux BE 0. 3 MICHELIN sterren 2019 0. 2 MICHELIN sterren 2019 0. 1 MICHELIN ster 2019 0. Bib Gourmand 0. Not translated 2018-06-08 091525: utc 0. Not translated 2018-06-08 091548: utc 0. Not translated 2018-06-08 091613: utc 0. Not translated 2018-06-08 091633: utc 0. Meer opties bekijken. Er is geen filter beschikbaar. Yum acceptanten 1. Meer opties bekijken. Er is geen filter beschikbaar. Met familie 4. Met vrienden 7. In de bergen 0. Aan het water 0. Op zee 0. Op het strand 0. Prachtig uitzicht 0. Op een boot 0. All you can eat 0. Voor groepen 0. Live muziek 0. Meer opties bekijken. Er is geen filter beschikbaar. Châteaux Hôtels Collection 0. Vrouwelijke chef-koks 0. In de buurt van het Theater 0. Certificaat van uitmuntendheid TripAdvisor 2019 10. Nieuwe restaurants 0. TheFork Festival 1. TheFork Festival Menus 0. Zend de voetbalmatches uit 0.
Eten, Drinken Feesten WegmetdeBaas.be.
Cocktail O'Clock: Wij bij Cocktail O'Clock' geven Cocktailworkshops / Mocktailworkshops op uw locatie. Wat houdt dit in? Iedereen beschikt over een eigen werkveld om zelf enkele cocktails te maken onder begeleiding van een getrainde bartender. Deze geeft een korte uitleg over de dranken, de technieken en geeft leuke. Eten en Drinken. Van 6 tot 100 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Let's' make a difference. Inspirations: Outside the box chocolate Stimuleer de creativiteit van jouw team en zet het onderbewustzijn aan het werk. Met deze nieuwe teambuildingstrategie werpen we samen een nieuw licht op innovatie binnen het bedrijf. En dat met chocolade! Elk team van 4 tot 8 personen kiest zijn eigen. Eten en Drinken. Van 10 tot 150 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. TB Events: Magic Dinnershow, bovennatuurlijk gezellig tafelen als bedrijfsuitjeHaal dat gewone etentje of groepsuitje maar even uit je hoofd.
Lux Restaurant Antwerpen.
Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest. Wij respecteren uw privacy. Om in contact te komen met Restaurant Lux, of te reserveren, geeft u uw persoonsgegevens door.
30x eten en drinken in Antwerpen Map of Joy.
Een plek om lekker te ontspannen of je laptop open te klappen terwijl je geniet van ontbijt en lunchspecials in een gezellig boho-sfeertje. Aandacht voor detail maakt dit een droomplek. Absoluut één van de meest hippe restaurants in Antwerpen. Vlaamse Kaai 40.

Contacteer ons