Resultaten voor gezellig tafelen in antwerpen

 
gezellig tafelen in antwerpen
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts. Allemaal vers en huisgemaakt! Op regelmatige basis passen we onze suggestiekaart aan zodat u steeds seizoensgebonden heerlijke maaltijden kan proeven. Enkele terugkomende suggesties zijn de asperges, mosselen en oesters. U steeds aangeboden op verschillende wijze. Het grote zuid-west georiënteerde terras op hoogte zal de ervaring alleen nog maar specialer maken. Voor uw gemak is er een ruime en gratis parking. 1 2 3 4. Klik hier om te reserveren. Het Antwerpse nachtleven is niet dood, integendeel! Op een schitterende locatie aan de oever van de Schelde is De Kaai een baken in de zwoele Antwerpse nachten. Opzwepende dansmuziek en een loungy sfeer maken van uw avondje uit, al dan niet gecombineerd met voortreffelijk tafelen tot een onvergetelijke ervaring.
Home De Pottekijker.
De unieke decoratieve elementen werden mooi geïntegreerd, en de verschillende niveaus zorgen samen met het vele kaarslicht voor een heerlijk romantische atmosfeer. De hartelijke bediening maakt dat gezellige plaatje helemaal af. De Pottekijker zal daarom hét uitverkoren restaurant blijven van menig levensgenieter die zich graag culinair laat verwennen in historisch Antwerpen.
7schaken.
Restaurant De 7 Schaken. Braderijstraat 24, 2000 Antwerpen. Op weinig plaatsen wordt de echte Antwerpse sfeer zo tastbaar als in De 7 Schaken. In het hoekpand op de Grote Markt wordt de legende van de stamvaders van de stad voortgezet. Het 7 Schaken Team staat hier steeds paraat om u welkom te heten.Me ne lach en ne zwans. Het cafégedeelte vormt een prachtig staminee waar de bruine kroegsfeer het meteen gezellig maakt.
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
Beste Goedkoop Eten in Antwerp Yelp.
Afhalen Vul je bezorgadres in. Click on the arrow to explore business photos. De Arme Duivel. Telefoonnummer 03 232 26 98 Armeduivelstraat 1 Meir. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 0478 40 07 11 Muntstraat 8 Sint-Andries. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 227 49 26 Suikerrui 16 Historisch Centrum. Click on the arrow to explore business photos. Steakhouse, Belgisch, Barbecue. Telefoonnummer 03 225 21 97 Kaasrui 5 Historisch Centrum. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 231 17 89 Vleminckveld 78 Theaterbuurt. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 234 99 80 De Keyserlei 13 Centraal Station. Click on the arrow to explore business photos. Quick Bite Corner. Telefoonnummer 03 345 77 55 Klapdorp 121 Historisch Centrum. Click on the arrow to explore business photos. Modern Europees, Locaties voor bijeenkomsten en evenementen. Telefoonnummer 03 226 47 49 Wolstraat 43 Historisch Centrum. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 234 39 98 Lange Koepoortstraat 61 Historisch Centrum. Click on the arrow to explore business photos. Amadeus Antwerpen 2.
Restaurant De Bomma.
Stel uw groepsmenu samen. W elkom bij. Eten bij de Bomma, dat is genieten van een eenvoudige, plezierige keuken met een tikkeltje nostalgie. Hier in het hartje van Antwerpen aan de Suikerui kan je ultieme troostkost en Vlaamse klassiekers eten.
Zon in je bord: 33 resto's' met zálig terras goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
De nieuwe uitbaters weten de kasteelsfeer van het pand helemaal te verenigen met de gerechten op de kaart: dit is de perfece setting om te genieten van de klassieke feestkeuken. Als de zon zich laat zien is het gezellig tafelen op de patio. De Lamme Goedzak, Damme. Oud toch nieuw in Oostduinkerke.
PIZZERIA RISTORANTE NUOVA ERA.:
Gezellig en lekker tafelen, dat kan bij Pizzeria Nuova Era op t Zuid in Antwerpen, naast het Museum voor Schone Kunsten. Het jonge enthousiaste Nuova-Era team, het warme art-nouveau interieur, en de Tiffany-sfeerverlichting zorgen ervoor, dat iedereen zich onmiddellijk thuis voelt.
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen. De beste Brasserie restaurants in Antwerpen. 47 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
23x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
het is er dan ook bijna altijd gezellig druk. Zuiderterras Ernest van Dijckkaai 37 Borrelen en eten met geweldig uitzicht over de Schelde kan bij het drukbezochte Zuiderterras. Je kunt hier zowel ontbijten als lunchen en dineren. Meer lezen over stedentrips naar België? Dan vind je deze artikelen vast ook het lezen waard! Gratis doen in Antwerpen.

Contacteer ons