Zoeken naar gezellig tafelen gent

 
gezellig tafelen gent
De 10 beste restaurants in Gent TripAdvisor.
21 van 767 Restaurants in Gent. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Zeer aangenaam 08/06/2018. gezellig lunchen op zondag 28/05/2018. Sushi Palace Gent. 22 van 767 Restaurants in Gent. Fusion Japans Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties.
De 10 beste romantische restaurants in Gent TripAdvisor.
9 van 96 resultaten. Frans Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Zeer aangenaam 08/06/2018. gezellig lunchen op zondag 28/05/2018. 10 van 96 resultaten. Italiaans Pizzeria Vis en zeevruchten Mediterraan Europees Geschikt voor vegetariërs. dagje Gent 17/06/2018. Heerlijke authentieke Italiaanse g 15/06/2018.
Gent Restaurant in Middeleeuwse Patershol.
Kom tafelen in het hart van Gent. In een middeleeuws decor op een steenworp van het Gravensteen. Maak een reservatie. Natuurlijk kan je ook s avonds bij de Vier Tafels terecht. Voor een romantische tête-à-tête of als grotere groep. Bekijk onze kaart LUNCH MENU.
TOI ET MOI.
We bieden ook graag de mogelijkheid aan om last-minute en online je cadeaubon te kopen. Deze kan je onmiddellijk betalen en afdrukken. koop je cadeaubon online. RESTAURANT TOI ET MOI SINT-MICHIELSSTRAAT 31 9000 GENT TEL 32 9 225 86 33 restotoietmoi@skynet.be.
De lekkerste adresjes van Gent Nieuws HLN.
Wie houdt van zalige koffie s morgens, een ontbijtje erbij en dat alles in een prachtig, kunstig kader moet eens lang bij Simon Says, een koffie en ontbijtbar in hartje Gent, aan de rand van de historische wijk Patershol. Je kan kiezen voor een plekje bij het raam, en gezellig naar de voorbijlopende mensen turen, maar ook het interieur zelf is de moeite waard.
de acht zaligheden.
Gezellig dineren in hartje Gent. Gezellig dineren in hartje Gent. In hartje Gent aan de Leie en op de rand van de oude stadskern Patershol., in Oudburg nr.4 vindt u het gezellige rustieke restaurant De Acht Zaligheden. 20 jaar geleden startte Dirk Wittevrongel en Chef Bart Vanhelsuwe het restaurant De Acht Zaligheden. Het restaurant groeide uit tot een mooi klassieker in Gent. waar tot 100 levensgenieters kunnen tafelen.
Korenlei TweeKorenlei Twee /Restaurant Graslei Gent.
Dit historisch huis 18de eeuw en haar onvergelijkbare ligging is uniek in Gent, dit alles in het hartje van de Kuip van Gent, bij de oude haven. In deze authentieke omgeving kan u in ons restaurant genieten van een sfeervol etentje of gezellig relaxen in ons lounge kaffee.

Contacteer ons