Op zoek naar gezellig tafelen gent?

 
gezellig tafelen gent
Eat drink Gent Festival van Vlaanderen.
Kies voor een totaalervaring en ga voor of na een concert van Gent Festival van Vlaanderen dineren bij één van deze toprestaurants! Op vertoon van je concertticket ontvang je een gratis huisaperitief bij Cafe Theatre, Coeur d'Artichaut, Belga Queen, Brasserie Pakhuis en Korenlei Twee.
Pastoor Gent.
PASTOOR IN BEELD. OVER PASTOOR GENT. In 2010 startte het verhaal met de aankoop van de pastorij die bij de kerk Theresia van het kind Jezus hoort. Meteen was het duidelijk dat er enkele jaren stevig verbouwd zou moeten worden. Toen in 2013 tijdens deze verbouwing een receptenboekje werd gevonden, gaf dit het startsignaal tot een nieuw idee. Edward houdt ervan om samen met vrienden te tafelen en dit het liefst in een sfeervol kader, wat ertoe bijgedragen heeft dat Pastoor er momenteel hip én toch huiselijk gezellig uitziet.
Restaurant met biologische keuken en terras in Gent. De Stokerij.
In het steegje naast het gebouw en onder de boom is het gezellig vertoeven op mooie avonden. Geniet van een heerlijk glas en lekker eten. Wij werken in ons restaurant met biologische producten van Biofresh en werken zoveel mogelijk met fairtrade producten. Het kwaliteitsvlees is afkomstig van Slagerij Van De Casteele, die al verschillende jaren tot beste charcutier van België werd bekroond. Alle bereidingen zijn huisgemaakt met dagverse producten en de ijscrème is artisanaal bereid door De IJsster. We besteden veel aandacht aan personen met intoleranties gluten, lactose, noten. daarom staan in onze menukaart bij elk gerecht de allergenen aangeduid. In een gerestaureerd en uniek pand in het centrum van Gent.
Glutenvrij uit eten Toerisme Meetjesland.
Kom dan gezellig tafelen in t Schuttershof waar zij u met veel plezier en enthousiasme verwelkomen! in t stadhuis van Raverschoot Adegem. In t stadhuis van Raverschoot dineer je of lunch je in één van de oudste horeca-adresjes van het Meetjesland. Anno 1846, staat er op de gevel geschilderd. Een unieke plek, verbonden aan de geschiedenis van het Gentse Lievekanaal dat hier ooit stroomde en nu zijn bedding schenkt aan het Schipdonkkanaal langs waar honderden fietsers passeren. De naam Stadhuis verwijst dan ook heel uitdrukkelijk naar de stad Gent die ooit eigenaar was van de hele Lieve-bedding.
Chinees Restaurant Gouden Paard met speciaal menu chinees eten om af te halen en mee te nemen.
Je kan er gezellig tafelen.Als ook gerechten bestellen om mee te nemen. Alles wordt bereid volgens de normen van de Cantonese keuken, de lekkerste en fijnste chinese keuken.Wij gebruiken enkel verse groenten geen conservenbij elke bereiding van onze diverse schotels. Aanraders zijn de Peking eend kikkerbilletjes, scampis, en Hoi sin boi stoofpotje van zeevruchten en vis. Op feestdagen hebben we meestal een aangepast menudoch, ook voor verjaardagen of communiefeestje kan u bij ons terecht. We bieden een mooi souvenir aanKom ons gerust eens bezoeken of neem contact op voor verdere informatie. Het Goudenpaard heet u welkom. Chinees eten om mee te nemen. Speciaal Chinees eten om mee te nemen voor Gent en omgeving.
t oud clooster.
De orde van de Zwarte Zusters één van de strengste was? t Oud Clooster bestaat ondertussen al 19 jaar. In de zomer beschikken we over een erg zonnig tuinterras. In de winter is het lekker gezellig in ons donker restaurant.
Alix Table Jardin d'Amis.'
Alix is op zoek! Werken in de leukste tuin en keuken van Gent? Check onze vacatures! Voor iedere gelegenheid in groep of teamverband! vanaf 15 pers. Dagvers lunchen, origineel feesten en genieten van het goede leven, aan tafel of in de betoverende tuin. Bij Alix kan je terecht met vrienden of familie. Een groot feest, gezellig dinner, fijne afternoon tea of gewoon lekker in de tuin, we kijken samen om jou en je groep een heerlijke tijd te bezorgen.
All You Can Eat Gent De Wereld is Klein in Evergem.
Dat kan in ons all you can eat restaurant nabij Gent! We verhuren een feestzaal met plaats voor 120 personen. Het is dé perfecte feestlocatie voor de regio Knokke-Heist, Oostende, Blankenberge, Jabbeke, Brugge, Gistel en Torhout. Op reis gaan zonder het land te verlaten? Je hoeft geen vliegticket te kopen of diep in je buidel te tasten. Dankzij onze scherp geprijsde formules ontdek je de wereld op je bord, tegen een vriendelijke prijs. Reserveer hier jouw tafel en kom genieten in ons all you can eat restaurant in Ertvelde of Varsenare. Bekijk hier een montage van De Wereld is Klein! 1 2 3 4 5. De Wereld is Klein. Restaurant De wereld is klein is op zoek naar een enthousiaste kok, om onze keukenbrigade te versterken. Heb je ervaring met het werken in een professionele keuken en wil je deel uitmaken van een gezellig team?
Dag van de Buren Stad Gent.
Buurt mee op de Dag van de Buren en nodig uw buren uit voor fijne burenbabbels. Het is al jaren een goede en vooral warme, sfeervolle gewoonte in Gent. In elke buurt of wijk slaan mensen de handen in elkaar en organiseren ze samen leuke activiteiten: een straatbuffet, een buurtbarbecue, een kinderrommelmarkt. De Europese Dag van de Buren op vrijdag 25 mei 2018 past volledig in dit plaatje. In heel Europa nodigen buren elkaar die dag uit voor een hapje, een drankje en een fijne burenbabbel. Ook Gentse bewoners worden opgeroepen om hun buren te ontmoeten. Het concept is eenvoudig: iedereen brengt iets kleins mee om te eten of te drinken, zet een stoel buiten en doet een gezellige babbel met de buren. Meteen ook een ideale gelegenheid om de buren te verrassen met een zelf gemaakt gebakje, om een gezelschapsspelletje te spelen of gewoon samen iets te drinken. Haal dus alvast tuinmeubelen en picknickmand van onder het stof en reserveer vrijdag 25 mei om gezellig te keuvelen en tafelen met de buren!
restaurant Le Jardin Bleu.
In restaurant Le Jardin Bleu wordt u hartelijk ontvangen door Jagienka De Vriese als gastvrouw en haar echtgenoot Peter Maximus als chef aan het fornuis in een intiem eigentijds kader, gelegen te Sint-Kruis-Winkel, een deelgemeente van Gent. Le Jardin Bleu is omgeven door een prachtige 19'de' eeuwse landschapstuin waarbij het tijdens de warme zomerdagen aangenaam vertoeven is op ons gezellig terras.
Resto / Bar / Café handelaars Cadeaubon Gent.
Koffie-taart-lunch-huis aan de Leie in Gent, ideaal om even op adem te komen! Gezellig restaurant in historisch hartje Gent! Eindelijk in GentLa Mestiza De echte smaken uit de Spaanse en Mexicaanse keuken. Een van de eerste theebars in Gent waar we ook lokale, gezonde en betaalbare gerechtjes voorschotelen. Brunch, lunch and sweet hunge in hartje Gent. Heerlijke en typisch Italiaanse keuken met een zuiders tintje. Breakfast, lunch, coffee and cake to eat in or take away. Osteria al Sikulo. Food drink born in Sicily. Rijkelijke en gezonde Italiaanse gerechten. Panda Vegetarisch Restaurant. Vegetarisch restaurant met vis op vrijdag-en zaterdagavond. Lekkere pizza op de Vrijdagsmarkt. Bij ons kan u ontwaken met een lekker ontbijt, genieten van een lekkere lunch of uitgebreid tafelen.

Contacteer ons