Meer resultaten voor restaurant breivelde zottegem

 
restaurant breivelde zottegem
Restaurant Kasteel Breivelde, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurant Kasteel Breivelde, Zottegem. Restaurants in Zottegem. Restaurant Kasteel Breivelde. Restaurant Kasteel Breivelde.
Domein Breivelde Toerisme Vlaamse Ardennen.
Met de trein. Beschermd parkdomein met arboretum, vijvers en wandelpaden, gebaseerd op de Engelse tuinen. Zowel inheemse als zeldzame exotische bomen. Romantisch kasteeltje waarin een taverne-restaurant is gehuisvest. Grote speeltuin in de nabijgelegen Bevegemse Vijvers. 32 9 364 64 64.
Restaurant en brasserie Kasteel Breivelde Zottegem.
Dag van de arbeid dinsdag 01/05 van 11.30 tot 17.30. Wil je op de hoogte blijven van onze menu's, evenementen en nieuwigheden? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief. Offerte voor feest aanvragen. Adres en wegbeschrijving. Website by arofex. Kasteel van Breivelde 2018.
Openingsuren Kasteel Breivelde in Zottegem.
zondag 15 april. Info laatst gecontroleerd op 1 september 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 mei 2018 gesloten voor Feest van de Arbeid. Parkstraat 1, 9620 Zottegem. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels.
Kasteel Breivelde, Grotenberge Zottegem Tel: 0486638. Restaurants goudengids.be.
Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. De Vijf Seizoenen. Kasteelstraat 5, 9660 Nederbrakel Brakel. 14 februari 2012. heel mooi gelegen aan het kasteel te Leeuwergem is dit restaurant gelegen. Je kan er gaan wandelen in het park wat leuk is. Het restaurant wordt geleid door een professioneel team. Je kan er kiezen uit talrijke menu's' met verschillende prijzen. Leuk om er eens te gaan. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 2 juni 2010. Het is er een hele mooie omgeving. Je kan er gerust ook gewoon gaan wandelen en in de zomer daar een terrasje doen. Het eten daar is wel lekker, maar de bediening kan er soms wel lang op zich wachten. Wij hebben er al eens een nieuwjaarsmenu gegeten en het waren schandalige wachttijden. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 17 augustus 2009. Ik en mijn moeder hebben op een rustige middag een marktmenu besteld in het mooie kasteel Breivelde.

Contacteer ons