Resultaten voor brasserie de kring zottegem

 
brasserie de kring zottegem
Gaan eten Zottegem, bij Restaurant De Kring.
Een vriendelijke bediening en vlotte sfeer maken het geheel af en zo wordt gaan eten in Zottegem bij Restaurant De Kring een perfect avondje weg voor iedereen. Bekijk onze menukaart.: 1 / 2. Gaan eten zottegem. Brasserie in zottegem. Feestzaal oost vlaanderen.
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellige sfeervolle brasserie gelegen op de gerenoveerde Markt. Diverse keuze in drank, snacks en menu's. Ook in het restaurant kan je rustig tafelen. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle Zottegem hotels bekijken. op 1126, km afstand. Bovendael Sports Business Hotel. op 1276, km afstand. Hotel-Restaurant Otus in Wetteren. op 1295, km afstand. Country Lodge Hotel Moriaanshoofd. op 139, km afstand. Restaurants in de buurt. op 03, km afstand. De Kleine Prins. op 018, km afstand. Bistro Laan Ya Mo. op 048, km afstand. op 024, km afstand. Attracties in de buurt. Provinciaal Archeologisch Museum. op 272, km afstand. Stokerij Van Damme. op 658, km afstand. Everbike Begeleide MTB Dwars door de Vlaamse Ardennen. op 832, km afstand. De Muur van Geraardsbergen. op 12 km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Kring Brasserie-Restaurant.
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
Brasserie in Zottegem, de Kring centraal op de markt.
Op het terras van Brasserie De Kring in Zottegem is het altijd fijn vertoeven. Pannenkoeken en ijsjes smaken het best op het terras van brasserie De Kring in Zottegem. Op de markt valt altijd iets te beleven en zeker op het terras van Brasserie De Kring in Zottegem.
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
Brasserie De Kring Zottegem Oost Vlaanderen Restaurants Brasserie Feestzaal Pizza Pizzeria Dineren All-In Belgie.
Brasserie De Kring, Zottegem. Woont u in de buurt van Zottegem en wilt u lekker eten in een sfeervol restaurant? Breng dan een bezoekje aan Restaurant De Kring. Wij bevinden ons in het centrum van de stad op het marktplein van Zottegom.

Contacteer ons