Meer resultaten voor brasserie de kring zottegem

 
brasserie de kring zottegem
Dagschotel Reizigersbeoordelingen De Kring Brasserie-Restaurant TripAdvisor.
Leuke brasserie en bij mooi weer een aangenaam terras. In het centrum van Zottegem. Een middaglunch of een pizza zijn voor de passant aanraders. De bediening kan soms beter.Prijs kwaliteit zit toch aan de goede kant. Stel Jacques D een vraag over De Kring Brasserie-Restaurant.
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vis en zeevruchten restaurants in Zottegem. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem. Restaurants in Zottegem. De Kring Brasserie-Restaurant.
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
cocoon gezellige eetcafe brasserie de kring zottegem.
Pannenkoeken en ijsjes smaken het best op het terras van brasserie De Kring in Zottegem. Op de markt valt altijd iets te beleven en zeker op het terras van Brasserie De Kring in Zottegem. De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
DE KRING Brasserie Restaurant Zottegem 9620. Je kan dit restaurant via Resto.be nog niet online boeken. Bekijk op kaart. Beoordelingsscore. Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant. Door
Franse Belgische Italiaanse Brasserie Seizoensgebonden Grill Chinese. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Brunch Lunch Diner. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Zottegem 9620 ZOTTEGEM DE KRING.
Brasserie De Kring Petegem Belgisch restaurant Facebook.
In de buurt van Brasserie De Kring. De Goede Geburen. Frituur en eethuis De Meersbloem. 48, 121 openbare beoordelingen. Belgische restaurants in Petegem. De Kring Zottegem. Café Belgisch restaurant. Huidverzorgingsservice Accessoires Juwelen en horloges. Plaatsen Petegem Restaurant Belgisch restaurant Brasserie De Kring.

Contacteer ons