Resultaten voor brasserie de kring zottegem

 
brasserie de kring zottegem
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellige sfeervolle brasserie gelegen op de gerenoveerde Markt. Diverse keuze in drank, snacks en menu's. Ook in het restaurant kan je rustig tafelen. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Alle Zottegem hotels bekijken. op 1126, km afstand. Bovendael Sports Business Hotel. op 1276, km afstand. Hotel-Restaurant Otus in Wetteren. op 1295, km afstand. Country Lodge Hotel Moriaanshoofd. op 139, km afstand. Restaurants in de buurt. op 03, km afstand. De Kleine Prins. op 018, km afstand. Bistro Laan Ya Mo. op 048, km afstand. op 02, km afstand. Attracties in de buurt. Provinciaal Archeologisch Museum. op 272, km afstand. De Muur van Geraardsbergen. op 12 km afstand. Provinciaal Archeologisch Museum Ename. op 1262, km afstand. Proviciaal Domein De Gavers. op 1151, km afstand. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van De Kring Brasserie-Restaurant.
Gaan eten Zottegem, bij Restaurant De Kring.
Een vriendelijke bediening en vlotte sfeer maken het geheel af en zo wordt gaan eten in Zottegem bij Restaurant De Kring een perfect avondje weg voor iedereen. Bekijk onze menukaart.: 1 / 2. Gaan eten zottegem. Brasserie in zottegem. Feestzaal oost vlaanderen.
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
Dagschotel Reizigersbeoordelingen De Kring Brasserie-Restaurant TripAdvisor.
Leuke brasserie en bij mooi weer een aangenaam terras. In het centrum van Zottegem. Een middaglunch of een pizza zijn voor de passant aanraders. De bediening kan soms beter.Prijs kwaliteit zit toch aan de goede kant. Stel een vraag over De Kring Brasserie-Restaurant.
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
Brasserie De Kring Petegem Restaurant Facebook.
Cindy De Ruyck heeft 4 nieuwe foto's' toegevoegd ingecheckt bij Brasserie De Kring met Rosette Maes en 3 anderen. 19 februari 2016 Petegem. Cindy De Ruyck is ingecheckt in Brasserie De Kring met Nathalie Haelterman en 3 anderen. 29 november 2015 Petegem.
Brasserie De Kring Zottegem Oost Vlaanderen Restaurants Brasserie Feestzaal Pizza Pizzeria Dineren All-In Belgie.
Brasserie De Kring, Zottegem. Woont u in de buurt van Zottegem en wilt u lekker eten in een sfeervol restaurant? Breng dan een bezoekje aan Restaurant De Kring. Wij bevinden ons in het centrum van de stad op het marktplein van Zottegom.

Contacteer ons