Resultaten voor gezellige eetcafe

 
gezellige eetcafe
Lekker eten in gezellige eetcafe Reizigersbeoordelingen Cafe Momfer de Mol TripAdvisor.
6 januari 2015 beoordeeld. Lekker eten in gezellige eetcafe. Met vrienden hier lekker gegeten. Gezellig eetcafe en een geweldige sfeer. Voorin het cafe gedeelte en achterin wat rustiger eten, hierna weer genieten van de gezelligheid. Op speciale dagen in Den Haag altijd wat te doen.
De 10 beste restaurants in Mechelen TripAdvisor.
18 van 173 Restaurants in Mechelen. Eenvoudige, maar tiptop keuken 11/02/2018. Gezellige zaak, prima eten 05/02/2018. 19 van 173 Restaurants in Mechelen. Belgisch Europees Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties. Klein, gezellig, een aanrader! Gezellig in de zomer en in de wint 03/03/2018.
Den Herder.
Den Herder is een gezellige eetcafé, waar je in een huiselijke en warme sfeer en trendy interieur lekker kan eten of iets drinken met een lekker hapje bij. In het restaurant staan gerechten uit grootmoeders keuken in een modern jasje centraal.
Cafe Rouge.
Een kleur die gezelligheid uitstraalt en bovendien zeer stijlvol oogt. Rood als leidraad door het hele gebeuren in een etablissement dat het perfecte huwelijk wil zijn tussen een bistro en een tea room. Of u nu kiest voor ons brasserie, restaurant of tea-room aanbod, Cafe Rouge bedient u graag met onderstaande accenten.
Home Eetcafé t Steentje.
Eetcafe t Steentje. Wie zijn wij? Wij heten u graag welkom op onze website. Op deze plek vindt u wat korte informatie over onze zaak alsook een overzicht van de vaste kaart. Geregeld bieden we in onze zaak ook enkele suggesties aan, aangepast aan de beschikbaarheid van bepaalde producten. Omdat wij op een fietsknooppunt liggen, zijn wij ook de ideale locatie voor een aangename en lekkere pauze, binnen of op ons gezellige terras.
Eetcafé Twilight restaurant centrum Gent Korenmarkt.
De charmante entourage van eetcafé Twilight biedt u een waaier van overheerlijke huisbereide gerechten. Onze uitgebreide menukaart gaat van pastas, over vis, vlees en vegetarische gerechten tot frisse salades, waarnaast dagelijks variërende dagschotels aangeboden worden. Ook bieden wij tal van suggestiemenus aan, en dit alles aan sublieme prijzen.
Eetcafe Nostalgie.
van 10h30 tot 14h30 en van 17h30 tot 22h. zaterdag en zondag van 10h30 tot 22h. De keuken is open van 12h tot 15h en van 17h30 tot 21h30. Brasserie Eetcafe Nostalgie. 32047 978 7949. 2016 Alle rechten voorbehouden Eetcafe Nostalgie In samenwerking met WASOE.

Contacteer ons