Meer resultaten voor gezellige eetcafe

 
gezellige eetcafe
Hotspots! 9x restaurants in Sleutelstad Leiden.
Deze plek heeft ondanks de industriële inrichting gezorgd voor een gezellige huiskamersfeer. Bijna alles wordt hier vers gemaakt en de menukaart verandert om de paar weken. Een aanrader voor een lekker ontbijtje, een lunch, borrel of verfijnd diner. Bar Lokaal, Hartesteeg 13, Leiden.
Eetcafé Pardoes gezelligheid in de Apeldoornse binnenstad.
Eetcafé Pardoes is in oude glorie hersteld. Bij Eetcafé Pardoes wordt u uitgenodigd door de warme kleuren, een huiselijk sfeer en de persoonlijke bediening. Binnen is er ruimte voor 60 gasten, waarvan er 24 kunnen zitten in onze gezellige serre.
Café Franklin Den Haag: gezellig en stoer eetcafé met fijne speciaalbiertjes.
Iedereen voelt zich thuis bij Café Franklin, en de doelgroep is dan ook heel gevarieerd, van studenten tot zakenlui, maar ook jonge ouders en verliefde stelletjes. Iedereen komt terug voor de kwaliteit van het eten, de gezellige bediening met goede kennis van de producten, de speciaalbiertjes en de fijne, knusse sfeer.
Grand Café Fanfare, gezelligheid in het hartje van Giethoorn.
Voor groepen ideaal! Midden in het centrum met de gezellige drukte voor de deur in de grachten en op het pad, is het ideaal om uw feestje te organiseren. Voor groepen van elk pluimage bieden we actieve gezellige arrangementen aan.
Hiske Versprille Twitter: Café" Cliché is het gezellige eetcafé van sterrenchef Sidney Schutte maar soms heeft het meer weg van een schuine mop van je lollige oom uit Meppel. Een knipoog naar de stad?
@ HiskeVersprille @ HiskeVersprille @ HiskeVersprille @ HiskeVersprille @ HiskeVersprille @ HiskeVersprille @ HiskeVersprille. Café Cliché is het gezellige eetcafé van sterrenchef Sidney Schutte maar soms heeft het meer weg van een schuine mop van je lollige oom uit Meppel.
Eetcafé Het Witte Paard Oostwold: Lekker, gastvrij betaalbaar!
Kleinschalig eetcafé met een beperkte keuze. Ondanks het gezellige café en het feit dat dit het enige café is in de buurt zijn er heel erg weinig klanten. Op de zaterdag is dit de verzamelplaats voor de voetballers van de eigenaar.
Eetcafé Pumpke gezellig eetcafé in het centrum van Nistelrode.
Centraal gelegen aan het Raadhuisplein in Nistelrode ontvangen wij dagelijks vele gasten, van jong tot oud, die het waarderen om te genieten van eerlijke streekproducten en kwalitatieve bourgondische gerechten. Bij aangename temperaturen buiten op het terras of in onze gezellige zaak.
Kees Eten en Drinken Gezellig eetcafé in Gorinchem.
Op de Grote Markt in de binnenstad van Gorinchem vind u het gezellige eetcafé Kees eten en drinken. Met 60 zitplaatsen. binnen en 40 zitplaatsen op ons terras kunt uw bij ons heerlijk genieten van een drankje, lunch en diner.
Gezellig eetcafe Review of Restaurant De Beren Roosendaal, Oud Gastel, The Netherlands TripAdvisor.
Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Enter a destination. Travel feed: Oud Gastel. Things to do. Best of 2018. Log in Join. Gezellig eetcafe Restaurant De Beren Roosendaal.
Heerlijk, gezellig, overal UIT ETEN drinken in Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn Liefst Leidsche Rijn.
Het restaurant is speciaal ingericht voor kinderen met natuurlijk veel pannenkoeken. Beren Eetcafé / de Foodspot de Wetering. Dit bekende laagdrempelige eetcafé nu ook in Leidsche Rijn: de Beren. Passie, etendrinken/ Vleuterweide. Een leuke kaart, lekker terras en gezellige bediening, dat is Passie.
Eetcafé de Voogd, lekker en gezellig eten in Sassenheim.
Bekijk hier onze heerlijke gerechtjes voor bij de borrel en elke vrijdag van 1630: tot 1800: uur is het borrel-anderhalf-uurtje met gratis hapjes. Elk seizoen brengt een nieuwe menukaart bij Eetcafe de Voogd. Elke dag van 1700: tot 2200: uur kunt u bij ons heerlijke dinergerechten bestellen.

Contacteer ons