Meer resultaten voor gezellig tafelen in gent

 
gezellig tafelen in gent
Restaurant Vrijmoed.
Enjoying good food is enjoying life. Lunch: 12u00 13u30. Diner: 19u00 21u30. Zaterdag, zondag en maandagmiddag gesloten. 9000 Gent, Belgium. 32 9 279 99 77. You must have JavaScript enabled to use this form. Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.
momondo. momondo wordt geladen.
Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena, thuishaven van KAA Gent.
A top chef and a top restaurant in the most beautiful stadium of Belgium, that is Restaurant Horseele in the Ghelamco Arena, home of KAA Gent. Our chef, Danny Horseele, has 45 years of experience: a Michelin star and a score of 17/20 in Gault-Millau are the results of his craftsmanship, always offering refined dishes based on fresh products!
Terrasjes aan de waterkant Leiestreek.
Baarle Frankrijkstraat 90, Sint-Martens-Latem 09 281 05 20. Afsneedorp 28, Afsnee Gent 09 221 22 32. Café Oude 3-Leien. Dijkweg 15, Drongen Gent 0497 92 34 55. In den karpel. Dijkweg 37, Drongen Gent. Café De Leie. Goubaulaan, Drongen Gent.
Alix Table Jardin d'Amis.'
Alix is op zoek! Werken in de leukste tuin en keuken van Gent? Check onze vacatures! Voor iedere gelegenheid in groep of teamverband! vanaf 15 pers. Dagvers lunchen, origineel feesten en genieten van het goede leven, aan tafel of in de betoverende tuin. Bij Alix kan je terecht met vrienden of familie. Een groot feest, gezellig dinner, fijne afternoon tea of gewoon lekker in de tuin, we kijken samen om jou en je groep een heerlijke tijd te bezorgen.
Restaurant met biologische keuken en terras in Gent. De Stokerij.
In het steegje naast het gebouw en onder de boom is het gezellig vertoeven op mooie avonden. Geniet van een heerlijk glas en lekker eten. Wij werken in ons restaurant met biologische producten van Biofresh en werken zoveel mogelijk met fairtrade producten. Het kwaliteitsvlees is afkomstig van Slagerij Van De Casteele, die al verschillende jaren tot beste charcutier van België werd bekroond. Alle bereidingen zijn huisgemaakt met dagverse producten en de ijscrème is artisanaal bereid door De IJsster. We besteden veel aandacht aan personen met intoleranties gluten, lactose, noten. daarom staan in onze menukaart bij elk gerecht de allergenen aangeduid. In een gerestaureerd en uniek pand in het centrum van Gent.
Naturell.
Fou du Goût Heerlijk tafelen in een prachtig kader.
Heerlijk tafelen in een prachtig kader. Heerlijk tafelen in een prachtig kader. Zalig vertoeven in de zomer. Home Yannovich 2018-09-17T1104590000.: Welkom bij Fou du Goût. Restaurant Fou du Goût is al sinds 2009 een vaste waarde in en rond Lovendegem. Van bij het begin kenmerkt de stijl van chef Thomas Cocquyt zich door de bereiding van voortreffelijke gerechten, gebaseerd op een eerlijke keuken met kwaliteitsvolle en vooral verse producten. In het voorjaar van 2016 creëerden Thomas en Marieke een nieuwe, spannende episode aan hun succesverhaal: het restaurant werd grondig verbouwd. Samen met het hele team kan Fou du Goût hun klanten nu nog beter bedienen, met oog voor detail in zowel de gerechten, het interieur, als in de bediening. Zo kunnen zij elke dag voortreffelijk koken, en kan u er een fijne ervaring beleven. Bij Fou du Goût kan je zowel s middags als s avonds genieten van een heerlijk menu, waar met passie aan is gewerkt. Zowel voor een gezellig diner, een snelle lunch of een zakendiner kan u bij ons terecht en in de zomer bedienen we u met plezier in onze groene, gezellige tuin.
INFO.
De BLUESETTE is een leuk, gezellig bruin eet en praatcafé in de schaduw van de Boekentoren, op een steenworp van de Blandijnberg en het Sint Pietersplein. U bent elke werkdag welkom van 11u30 tot en met 02uur. Onze keuken blijft open tot 21u45. Vraag naar onze SPAARKAART en krijg een gratis spaghetti BLUESETTE. s Winters gezellig tafelen aan de open haard of s zomers bij een hapje en een drankje genieten van de zon op het terras.
Gent met kinderen. Doen, eten en logeren Dingenzoekers.
When in Gent, do as the Gentenaars. Bijvoorbeeld door gezellig achter een home made cupcake van Julies House te gaan zitten. En hem vervolgens in één gulzige hap op te slokken. In haar aandoenlijke theesalonnetje aan de Kraanlei voorziet banketbakker Julie haar immer hongerige cliënteel van zelfgebakken taart en cake, maar ook van goeie thee, straffe koffie en heerlijke warme chocomelk.
9 x Valentijn zoals het hoort New Places To Be.
Lang en gezellig tafelen, net zoals toen! Fan van een goed stuk vlees? Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, ook. Hij opende in Koksijde zijn tasting room Carcasse, het is een restaurant waar je als vleesliefhebber wordt ondergedompeld in een wereld van zowel bekende als nieuwe vleesbereidingen.

Contacteer ons