Resultaten voor gezellig tafelen in gent

 
gezellig tafelen in gent
Eten Drinken Visit Gent.
Knusse wijnwinkel en wijnbar. Ontdek alle cafés in Gent. Vegetarisch restaurant en theehuisje. Biologisch en vegetarisch restaurant. Ideaal voor een snelle lunch. Biologische keuken natuurwijn bar. Zoek hier het restaurant dat bij je past. Het culinaire drieluik in de Gentse Opera.
9 x Valentijn zoals het hoort New Places To Be.
Lang en gezellig tafelen, net zoals toen! Fan van een goed stuk vlees? Hendrik Dierendonck, de kwaliteitsslager met nationale faam, ook. Hij opende in Koksijde zijn tasting room Carcasse, het is een restaurant waar je als vleesliefhebber wordt ondergedompeld in een wereld van zowel bekende als nieuwe vleesbereidingen.
Home A Food Affair Eastern Inspired Restaurant.
t oud clooster.
De orde van de Zwarte Zusters één van de strengste was? t Oud Clooster bestaat ondertussen al 19 jaar. In de zomer beschikken we over een erg zonnig tuinterras. In de winter is het lekker gezellig in ons donker restaurant.
momondo. momondo wordt geladen.
Restaurant Horseele in de Ghelamco Arena, thuishaven van KAA Gent.
A top chef and a top restaurant in the most beautiful stadium of Belgium, that is Restaurant Horseele in the Ghelamco Arena, home of KAA Gent. Our chef, Danny Horseele, has 45 years of experience: a Michelin star and a score of 17/20 in Gault-Millau are the results of his craftsmanship, always offering refined dishes based on fresh products!
Home.
Brasserie De Jacob is een gezellig restaurant in het hartje van Gent. Brasserie De Jacob. Wij zijn u graag van dienst met onze lunches, actuele seizoenssuggesties en menus. Keuze uit onze uitgebreide kaart. Snacks en dessertjes. In De Jacob kan u gezellig tafelen, babbelen met een knabbel en een frisse pint, een koude of warme drank met zorg geserveerd.
Alix Table Jardin d'Amis.'
Alix is op zoek! Werken in de leukste tuin en keuken van Gent? Check onze vacatures! Voor iedere gelegenheid in groep of teamverband! vanaf 15 pers. Dagvers lunchen, origineel feesten en genieten van het goede leven, aan tafel of in de betoverende tuin. Bij Alix kan je terecht met vrienden of familie. Een groot feest, gezellig dinner, fijne afternoon tea of gewoon lekker in de tuin, we kijken samen om jou en je groep een heerlijke tijd te bezorgen.
Restaurant in Gent met gezellig terras en lekker eten. De Stokerij.
GENIETEN VAN EEN MOOIE AVOND OP ONS TERRAS. In het steegje naast het gebouw en onder de boom is het gezellig vertoeven op mooie avonden. BIOLOGISCHE EN KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN. Voor iedereen een ruime keuze: vlees, vis, vegetarisch en vegan. We houden zo veel mogelijk rekening met allergenen. BIJ ELK GERECHT EEN BIER EN WIJNSUGGESTIE. Naast onze 30 vaste biersoorten veranderen wij regelmatig onze suggestiebieren en suggestiewijnen. Bij elk gerecht stellen wij u een biertip en wijntip voor. ONTDEK HET PRACHTIGE KADER IN DIT UNIEKE PAND. Geniet van een heerlijk glas en lekker eten. De Stokerij is een restaurant in Gent met gezellig terras en lekker eten.
Naturell.
Fou du Goût Heerlijk tafelen in een prachtig kader.
Heerlijk tafelen in een prachtig kader. Heerlijk tafelen in een prachtig kader. Zalig vertoeven in de zomer. Home Yannovich 2018-09-17T1104590000.: Welkom bij Fou du Goût. Restaurant Fou du Goût is al sinds 2009 een vaste waarde in en rond Lovendegem. Van bij het begin kenmerkt de stijl van chef Thomas Cocquyt zich door de bereiding van voortreffelijke gerechten, gebaseerd op een eerlijke keuken met kwaliteitsvolle en vooral verse producten. In het voorjaar van 2016 creëerden Thomas en Marieke een nieuwe, spannende episode aan hun succesverhaal: het restaurant werd grondig verbouwd. Samen met het hele team kan Fou du Goût hun klanten nu nog beter bedienen, met oog voor detail in zowel de gerechten, het interieur, als in de bediening. Zo kunnen zij elke dag voortreffelijk koken, en kan u er een fijne ervaring beleven. Bij Fou du Goût kan je zowel s middags als s avonds genieten van een heerlijk menu, waar met passie aan is gewerkt. Zowel voor een gezellig diner, een snelle lunch of een zakendiner kan u bij ons terecht en in de zomer bedienen we u met plezier in onze groene, gezellige tuin.

Contacteer ons