Zoeken naar de eten of het eten

 
de eten of het eten
eten Vertaling Nederlands-Frans.
Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 8 mogelijke resultaten voor eten.
Eten Wikipedia.
De aanleiding is meestal een gevoel van honger. Het eten gebeurt door het voedsel in te nemen via de mond of bek bij dieren, snavel bij vogels. Zieke mensen, die geen voedsel kunnen innemen via de mond, worden vaak gevoed door middel van een sonde.
De of het eten? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van eten. Deutsch: essen Bekijk of het der of die essen is. Français: manger Bekijk of het Le o La manger is. Jou of jouw: jouw eten. Wat rijmt er op eten. Elk of elke: Elk eten.
Eten en drinken.
Een kind heeft nood aan duidelijkheid en regelmaat. Het moet weten dat het niet de hele dag door kan eten en dat de maaltijd op een bepaalde manier verloopt bv. rustig aan tafel eten, zonder televisie of radio., Niet elk kind leert even vlot eten.
Eten en drinken Studeer in het Buitenland Flanders Knowledge Area vzw.
Om ziekte te voorkomen door het eten van voedsel kun je met een aantal dingen rekening houden. Mag je het water drinken? Drink enkel water uit flessen die nog niet geopend zijn. Pas vooral op met drinkwater. Bij twijfel is het altijd beter water uit flessen of frisdrank te gebruiken in plaats van water uit de kraan.
Traduction eten français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Ce consultant mange à tous les râteliers: il touche une commission tant de l'acquéreur' que du courtier. Traduction Dictionnaire K" Dictionaries" Néerlandais Français nbsp. uit eten gaan, uit eten gaan, buiten de deur eten, onder het eten. Dictionnaire Collaboratif Néerlandais-Français.
Goed voor de lijn: eten op deze tijdstippen Fit Gezond Nina HLN.
lifestyle en vrije tijd. eten en drinken. Deel via Facebook 0 Tweet. Tien tips om je mondhygiëne te verbeteren. Getrouwd met een sloddervos? Overleven in harmonie doe je zo. Bevat video Nina 1. De beste manier om je wenkbrauwen in te kleuren wanneer je een bril draagt. Welk startkapitaal heeft u nodig voor een aankoop van een woning? De schoonmaaktip die je moet kennen als je kinderen hebt. Waarom fantaseren over je partner goed is voor je relatie. Samsung Galaxy Note 9, een grootse telefoon voor een beperkt publiek. Zij" was totaal out of my league met haar grote bos rode krullen, haar billen, haar borsten." Voor mij een glaasje wijn: wat je drankje op een eerste date over jou verklapt. Talk about sex: waarom we wél over het verleden van onze partners willen horen.
Over eten één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Facebook. play. play. play. play. pla
In Azië bestaan er veel soorten fondue of hotpot. Dat is fondue, maar dan met bouillon in plaats van olie. Het verhaal van de garnaal! Het hart van de garnaal zit in z'n' hoofd, het beestje kan tot 3 jaar oud worden en wij Belgen eten 6000 ton gepelde garnalen per jaar.

Contacteer ons