Resultaten voor de eten of het eten

 
de eten of het eten
eten Vertaling Nederlands-Frans.
Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staan 8 mogelijke resultaten voor eten.
De of het eten? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van eten. Deutsch: essen Bekijk of het der of die essen is. Français: manger Bekijk of het Le o La manger is. Jou of jouw: jouw eten. Wat rijmt er op eten. Elk of elke: Elk eten.
Traduction eten français Dictionnaire néerlandais Reverso.
Ce consultant mange à tous les râteliers: il touche une commission tant de l'acquéreur' que du courtier. Traduction Dictionnaire K" Dictionaries" Néerlandais Français nbsp. uit eten gaan, uit eten gaan, buiten de deur eten, onder het eten. Dictionnaire Collaboratif Néerlandais-Français.
Hedonisch eten: eten is een feest, of niet altijd? Vlaams Instituut Gezond Leven.
Bij een food craving word je plots overvallen door de sterke drang of hunkering naar een specifiek voedingsmiddel. Eet Q: oplossing voor emotioneel eten, stresseten en te veel eten. Tijd om je ongezonde eetgewoontes af te zweren en zelf te bepalen wat je eet? Weet jij wel wat gezond is, maar lukt het je niet om ervoor te kiezen?
Eten Wikipedia.
De aanleiding is meestal een gevoel van honger. Het eten gebeurt door het voedsel in te nemen via de mond of bek bij dieren, snavel bij vogels. Zieke mensen, die geen voedsel kunnen innemen via de mond, worden vaak gevoed door middel van een sonde.
Over eten één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. instagram. twitter. snapchat. één. Audio description. Facebook. instagram. twitter. Facebook. Facebook. play. play. play. play. pla
In Azië bestaan er veel soorten fondue of hotpot. Dat is fondue, maar dan met bouillon in plaats van olie. Het verhaal van de garnaal! Het hart van de garnaal zit in z'n' hoofd, het beestje kan tot 3 jaar oud worden en wij Belgen eten 6000 ton gepelde garnalen per jaar.
Eten en drinken.
Een kind heeft nood aan duidelijkheid en regelmaat. Het moet weten dat het niet de hele dag door kan eten en dat de maaltijd op een bepaalde manier verloopt bv. rustig aan tafel eten, zonder televisie of radio., Niet elk kind leert even vlot eten.

Contacteer ons