Resultaten voor eetcafe groningen

 
eetcafe groningen
Welkom Mexicaans restaurant Four Rose's' Groningen.
Four Rose's' Mexican-American food. Four Rose's' is een begrip in Groningen voor de Mexicaanse keuken en sinds 1983 gevestigd in een prachtig monumentaal pand op de hoek van de Oosterstraat en het Zuiderdiep direct in het centrum van de stad.
Met korting bij Javaans Eetcafé Groningen in Groningen eten? DinerJaarkaart.nl.
op de rekening of speciale menu's.' Over Javaans Eetcafé Groningen. Indonesisch eten in Groningen. 8.8 / 10. Wanneer u ons eetcafe binnenloopt zullen u een aantal dingen opvallen: De ruim driehonderd houten tempelwachters die zorgen voor een evenwichtige sfeer. Tevens vindt u bij ons een authentieke indonesische houten prauw.
Wadapartja.
Biertjes van Baxbier, koffiebonen van Koffiestation Groningen, brood van Groningse bakker Luuk en onze verrasme sla van de Eemstuin, een biodynamische kwekerij uit Uithuizermeeden. Je kunt het allemaal ervaren bij Wadapartja, maar ook thuis of op het werk. eten en drinken.
Eetcafe restaurants in Groningen IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Groningen /. Eetcafe restaurants in Groningen. Eetcafe restaurants in Groningen. 20 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Nog geen foto. Eetcafé de Gans.
Restaurant aan het water in Drenthe en Groningen Cnossen Leekstermeer.
Gelegen op de grens van Drenthe en Groningen met een terras aan het water. Ontspannen de dag afsluiten met een wijntje, terwijl u de zon langzaam achter de rietkragen ziet zakken? Of op zoek naar een unieke locatie voor een zakelijke lunch?
Wat is het gezelligste restaurant in Groningen? Groninger Internet Courant.
Wat is het gezelligste restaurant in Groningen? Wat is het lekkerste restaurant in Groningen? Dat lijkt ook een kwestie van persoonlijke smaak en van gezelligheid. In een eenvoudig restaurant kan het gerecht soms veel beter smaken dan in een duur restaurant.
Restaurant Hock Sieng Groningen.
De keuken is tot 2200: uur open. Welkom bij Vietnamees Restaurant Hock Sieng in Groningen. Bij ons ontdekt u de rijke en gevarieerde keuken van Vietnam in Groningen. Door de eeuwen heen, het koken tradities van de Aziatische landen elkaar beïnvloeden.
De Kleine Heerlijkheid Het huiskamer restaurant van Groningen.
Niet alleen kun je heerlijk bij ons eten, ook zit je in één van de mooiste en oudste pandjes van Groningen. Het pand waar we in zitten stamt uit het begin van de 17 de eeuw en heeft een enorme charme.
Restaurants bars van het Martini Hotel in het centrum van Groningen.
WEEVA, oftewel het Woon En Eethuis Voor Allen werd al in 1871 opgericht en was jarenlang een begrip in Groningen en tot ver daarbuiten. Sinds 2011 is WEEVA terug van weggeweest en laten wij u in ons sfeervolle restaurant genieten van het lekkers dat Groningen te bieden heeft.
Eetcafé d'Ouwe' Brandweer Het gezelligste Eetcafé in Groningen.
Gelegen in het centrum, aan het gezellige Zuiderdiep en tegenover bioscoop Pathé, is dit eetcafé de ideale locatie om heerlijk uit eten te gaan in Groningen. Heerlijk dineren of gezellig borrelen, bij Eetcafé d'Ouwe' Brandweer geniet je van iedere gelegenheid.
Eetcafe Lamartina Groningen.
Eetcafe La Martina. Eetcafe La Martina. Eetcafe La Martina. het enige authentieke eetcafe in Groningen! Wilt u binnenkort lekker uit eten? Eetcafé La Martina is een fijn en sfeervol eetcafé in Groningen. De sfeer in ons restaurant is ongedwongen en gezellig.

Contacteer ons