Zoeken naar restaurant zottegem c jules

 
restaurant zottegem c jules
C-Jules Startpagina Facebook.
ZWARE TELEURSTEL LING! Komen daarnet aan bij C Jules, sta je voor een gesloten deur! Er stonden nog mensen voor de deur, het enigste wat we konden lezen was gesloten voor jaarlijks verlof. Daar sta je dan, op zaterdagav ond op jouw verjaardag zonder restaurant. Mijn man had vorige week online gereservee rd voor 4 personen, deze week gebeld en gemaild om te laten weten dat we uiteindeli jk met 2 zouden zijn. Maar geen reactie. Vandaag 3 maal gebeld en 1 maal op gsm nummer van de site, kom je terecht bij baloise. Gisteren nog herinnerin g gekregen voor ons reservatie. Conclusie, zoek maar een ander restaurant dat vrij is op zaterdagav ond. Dit straalt weinig tot geen klasse uit! 15 november 2015. Vrijdagavo nd afgezakt van de kust richting Zottegem met heel wat verwachtin gen.
Restaurant C-Jules in Zottegem, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
According to January 6th 1978 informatique et libertés law updated in 2004, you have the right to access and correct your personal information that you can exercise by mailing us at contact@gaultmillau.fr/p." By checking this box I accept to receive promotion offers from GaultMillau partners." Restaurant Maximin Hellio.
C-Jules, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Markt 15, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel?
C-Jules, Pure food Restaurant in Zottegem.
Trouwe klanten, vrienden, C Jules: 5 jaar Een hele grote uitdaging in het begin, Een passie, een droom, Een avontuur, een continu gedreven-zijn. een piste, zoals een ski-piste, met ne keer een valkuilke en een builke, maar STEEDS met jullie centraal als klant, En met mijn continue engagement: de" TOP op jullie bord!
C-Jules, Zottegem PocketResto.
Restaurant Bistro L'Amuse, Zottegem. op 120 m van C-Jules. Restaurant De Kleine Prins, Zottegem. op 150 m van C-Jules. Restaurant De Ké, Zottegem. op 190 m van C-Jules. Restaurant Lounge Art, Zottegem. op 200 m van C-Jules. Restaurant Rigoletto, Zottegem.
C-Jules, Zottegem Tel: 092791. Restaurants goudengids.be.
Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen. Kasteelstraat 5, 9660 Nederbrakel Brakel. 6 september 2015. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
Cedric en Julie serveren de pure keuken in C-Jules Zottegem Het Nieuwsblad.
Zottegem Begin dit jaar openden Julie Baeckelandt en Cedric De Mey hun restaurant C-Jules aan de Markt in Zottegem. Beide topchefs genoten een opleiding bij Wout Bru. In C-Jules willen zij op een originele manier de streekproducten in de kijker zetten.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten C-Jules te Zottegem 541628994 FaillissementsDossier.be.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 8-2-2018. Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 8 februari 2018, werd in de procedure gerechtelijke reorganisatie van de BVBA C-JULES, met zetel te 9620 Zottegem, Markt 15, met ondernemingsnummer 0541.628.994, met voornaamste handelsactiviteit uitbating van een restaurant, het reorganisatieplan gehomologeerd.
C-Jules HLN.
Zottegem Julie Baekelandt van C-Jules in Zottegem is één van de 58 Vlaamse chef-koks die geselecteerd werden voor de zevende editie van Jong Keukengeweld. Chef C-Jules moet lamsvlees promoten. Zottegem Céderic Demey, chef van restaurant C-Jules, mag een nieuwe titel op zijn palmares schrijven.

Contacteer ons