Resultaten voor restaurant zottegem c jules

 
restaurant zottegem c jules
C-Jules Zottegem Eten, Resto, Restaurant Goesting Oost-Vlaanderen.
Eentje vonden we in Oost-Vlaanderen: Julie Baekelandt, nog piepjong maar al flink gepokt en gemazeld in het vak. Samen met vriend Cederic De Mey, ook al een protégé van sterrenkok Wout Bru, runt ze sinds begin dit jaar jaar in Zottegem C-Jules. Puur genieten van seizoens en streekproducten, belooft de website van deze stijlvolle zaak. Op onze tafel staat al een plankje klaar met sneetjes gekookte ham met kruidige randjes, een glas met soepstengels en een tapenade van zwarte olijven. Een vriendelijke dienster deelt de menukaarten uit, opengeslagen op de menu's' en niet op de à la carte-pagina. Die laatste hakt er stevig in, met prijzen tot 28 voor een entree en tot 40 voor een hoofdgerecht. Da's' meer dan bij de Flemish Foodies in Gent, merkt onze vriend op. Er zijn 2 menu's: Menu C 43, 3 gangen en Menu Jules 55, 4 gangen.
C-Jules, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekker én betaalbaar. Markt 15, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker.
C-Jules, Pure food Restaurant in Zottegem.
Deze cadeaubonnen zijn steeds verkrijgbaar in ons restaurant of via onderstaande link. Laat je graag een reactie achter, of wil je ons gewoon contacteren? Hier vind je alle info. C-Jules BVBA / Markt 15 / 9620 Zottegem. Tel / Gsm.
C-Jules Startpagina Facebook.
ZWARE TELEURSTEL LING! Komen daarnet aan bij C Jules, sta je voor een gesloten deur! Er stonden nog mensen voor de deur, het enigste wat we konden lezen was gesloten voor jaarlijks verlof. Daar sta je dan, op zaterdagav ond op jouw verjaardag zonder restaurant. Mijn man had vorige week online gereservee rd voor 4 personen, deze week gebeld en gemaild om te laten weten dat we uiteindeli jk met 2 zouden zijn. Maar geen reactie. Vandaag 3 maal gebeld en 1 maal op gsm nummer van de site, kom je terecht bij baloise. Gisteren nog herinnerin g gekregen voor ons reservatie. Conclusie, zoek maar een ander restaurant dat vrij is op zaterdagav ond. Dit straalt weinig tot geen klasse uit! Kim Van den Broeck. 23 september 2017. Voor herhaling vatbaar. Proficiat Julie, super leuke, gezellige avond gehad met goede bediening en excellent eten! Dank je wel! 15 november 2015. Vrijdagavo nd afgezakt van de kust richting Zottegem met heel wat verwachtin gen.
C-Jules, Zottegem Tel: 092791. Restaurants goudengids.be.
Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen. Kasteelstraat 5, 9660 Nederbrakel Brakel. 6 september 2015. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
C-Jules, Zottegem PocketResto.
Restaurant Bistro L'Amuse, Zottegem. op 120 m van C-Jules. Restaurant De Kleine Prins, Zottegem. op 150 m van C-Jules. Restaurant De Ké, Zottegem. op 190 m van C-Jules. Restaurant Lounge Art, Zottegem. op 200 m van C-Jules. Restaurant Rigoletto, Zottegem.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten C-Jules te Zottegem 541628994 FaillissementsDossier.be.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 8-2-2018. Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 8 februari 2018, werd in de procedure gerechtelijke reorganisatie van de BVBA C-JULES, met zetel te 9620 Zottegem, Markt 15, met ondernemingsnummer 0541.628.994, met voornaamste handelsactiviteit uitbating van een restaurant, het reorganisatieplan gehomologeerd.
C-Jules in Zottegem Tablebooker.
C-Jules is een verfijnd restaurant in Zottegem. Eten bij C-Jules is een ervaring, puur genieten. Reservering via tablebooker. Aanbevelen aan je vrienden. 9620 Zottegem BE Details. Nog geen reviews beschikbaar. 2018 tablebooker CVBA. Home / Over Ons / Help / Privacy / Jobs / Nieuws / Contact / Voor restaurants.

Contacteer ons