Meer resultaten voor c jules restaurant zottegem

 
c jules restaurant zottegem
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
C-Jules, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Markt 15, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Ja Nee Weet ik niet zeker. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel?
C-Jules, Pure food Restaurant in Zottegem.
Trouwe klanten, vrienden, C Jules: 5 jaar Een hele grote uitdaging in het begin, Een passie, een droom, Een avontuur, een continu gedreven-zijn. een piste, zoals een ski-piste, met ne keer een valkuilke en een builke, maar STEEDS met jullie centraal als klant, En met mijn continue engagement: de" TOP op jullie bord!
Na tien maanden al 14 op 20 Zottegem Regio HLN.
Foto Ronny De Coster Céderic De Mey en Julie Baekelandt zijn héél blij met de erkenning: Dat" vieren we met een fleske, lachen ze. Zottegem Amper 10 maanden open en al opgenomen in de GaultMillau: dat huzarenstukje hebben Julie Baekelandt en Céderic De Mey van restaurant C-Jules in Zottegem klaar gespeeld.
C-Jules in Zottegem Tablebooker.
C-Jules is een verfijnd restaurant in Zottegem. Eten bij C-Jules is een ervaring, puur genieten. Reservering via tablebooker. Aanbevelen aan je vrienden. 9620 Zottegem BE Details. Nog geen reviews beschikbaar. 2018 tablebooker CVBA. Home / Over Ons / Help / Privacy / Jobs / Nieuws / Contact / Voor restaurants.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten C-Jules te Zottegem 541628994 FaillissementsDossier.be.
Gerechtelijke reorganisatie gesloten op 8-2-2018. Rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde Bij vonnis van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Oudenaarde, derde kamer, in dato van 8 februari 2018, werd in de procedure gerechtelijke reorganisatie van de BVBA C-JULES, met zetel te 9620 Zottegem, Markt 15, met ondernemingsnummer 0541.628.994, met voornaamste handelsactiviteit uitbating van een restaurant, het reorganisatieplan gehomologeerd.
C-Jules, Zottegem Tel: 092791. Restaurants goudengids.be.
Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen. Kasteelstraat 5, 9660 Nederbrakel Brakel. 6 september 2015. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be.
C-Jules, Zottegem PocketResto.
Restaurant Bistro L'Amuse, Zottegem. op 120 m van C-Jules. Restaurant De Kleine Prins, Zottegem. op 150 m van C-Jules. Restaurant De Ké, Zottegem. op 190 m van C-Jules. Restaurant Lounge Art, Zottegem. op 200 m van C-Jules. Restaurant Rigoletto, Zottegem.

Contacteer ons