Meer resultaten voor restaurant regio zottegem

 
restaurant regio zottegem
WZC De Vlamme Rusthuis.
Woonzorgcentrum De Vlamme in Zottegem biedt een gezellige woonplaats aan 90 residenten in een groene omgeving. In een huiselijke sfeer geniet u van gespecialiseerde zorg en een uitstekende dienstverlening. Vraag vrijblijvend meer informatie aan WZC De Vlamme.: Bericht / vraag.
Restaurant De Kleine Prins.
Stationsstraat 33, 9620 ZOTTEGEM. Het restaurant is van dinsdag tot vrijdag en zaterdagavond. open van 12u tot 14u en van 18u30 tot 22u. Tel 32 9 3613502. Over ons Wijnen Toscaans terras Overnachten Kunstenaars Nieuwsbrief Sitemap Privacyverklaring Egmonttasting. Copyright Restaurant De Kleine Prins.
Mange@Tous.
Mange@Tous is een hedendaags en trendy restaurant, met een gevarieerd aanbod aan seizoensgerechten. Er is een selectie van verse Noordzee-vis en bijzondere runderrassen, aangevuld met een uitgebreide wijn en gin-kaart. Het rustige kader en vernieuwd terras is ideaal voor aangenaam tafelen.
Quick Jouw Quick. Jouw Smaak.
Selecteer jouw favoriete restaurant om de lokale promoties te zien. Of zoek een ander restaurant door hier te klikken. SELECTEER EEN RESTAURANT. Alles aan de Suprême Bacon is overheerlijk! Onder de Suprême Bun gaat een genereuze en perfect gekruide hamburger schuil van 100% rundvlees, een licht.
Villa Eureka Gastronomische, Franse, Seizoensgebonden Keuken.
9620 OOMBERGEN Zottegem. 09 279 04 43. Designed by Quanto Privacy Disclaimer Cookie Policy. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
Restaurant Brasserie Het Jagershof.
Restaurant Het Jagershof. Beerlegemsebaan 49, 9630 ZWALM Beerlegem. Betaalbaar uit eten in een sfeervol interieur. Alle bereidingen uit eigen keuken. Dagverse eerste kwaliteitsgerechten. Dagverse vis uit eigen vangst. Hedendaagse uitgebreide kaart. All in menu's.' U kan alles lezen over het Valentijnsweekend" onder de rubriek Speciale" gelegenheden."
Aire de Repos Links.
t Hol van Pluto Gezellige taverne op de Watermolenroute. De Vijf Seizoenen. Bistro Lounge Iris Markt 37 Gavere: tel 09/398 35 25. t Gavrije Molenstraat 9 GAVERE 0474/93 35 03. Kasteel Breivelde Zottegem. Restaurant Maison D. The LOOK: Priesterstraat 6 Ronse. Verken onze regio.
In den Groenen Hond Restaurant.
Voortaan zijn we gesloten op dinsdagavond, woensdag en donderdag. Restaurant In den Groenen Hond heeft een interieur dat rust en gezelligheid uitstraalt. Bij ons kunt u in een optimale sfeer dineren. Wij beschikken ook over een zaal met een capaciteit van 65 personen, ideaal voor verjaardagen, communies, familiefeesten of rouwmaaltijden. Wij zorgen er keer op keer voor dat u met volle teugen kan genieten van onze uitgebreide menus, en dit allemaal met een vlekkeloze service en aan betaalbare prijzen. Al onze menus en gerechten zijn zorgvuldig samengesteld en klaargemaakt met dagverse producten. Indien u vanaf 30 minuten na het voorziene uur niet aanwezig bent, zonder ons dit te berichten, wordt uw tafel terug vrijgegeven. Zo kunnen wij alle klanten die bij ons wensen te dineren een kans geven. IN DEN GROENEN HOND. Leopold III straat 1. 9620 Zottegem Elene.
La Casita Spaanse specialiteiten in centrum Zottegem.
Na lang beraad en na veel slapeloze nachten besloten Carla en Peter, samen met hun dochter Sarah, hun Spaans tapasrestaurant te openen te Zottegem. Eind 2015 begonnen zij eigenhandig hun vroegere winkel te verbouwen tot een eigentijds restaurant, welk opende half juni 2016.
HOME Restaurant Two Cooks Velzeke.
in een stijlvol restaurant of BEL 09 328 85 69 RESERVEER ONLINE. Two Cooks staat voor sfeervol dineren in een stijlvol restaurant. Een verrassende lunch met uw zakenrelatie of met vrienden. Het degustatiemenu met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Een totaalbeleving met een eerlijke en lekkere keuken. Günther Taelman en Olivier Jolie koken licht en creatief met topproducten van elk seizoen. Speels en vernieuwend, maar met respect voor smaak en structuur. Vanaf 6 personen vragen wij u om te kiezen voor het degustatiemenu. Wij serveren van dinsdag tot en met vrijdag elke middag een 3-gangen lunch. A LA CARTE. U kan elke dag genieten van onze à la carte-gerechten, uitgezonderd op zaterdagavond. Dan serveren wij het degustatiemenu. Günther Taelman Olivier Jolie. 9620 Zottegem Velzeke. 32 9 328 85 69. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.
Taverne restaurant De Zwalmmolen te Zwalm.

Contacteer ons