Resultaten voor breivelde zottegem restaurant

 
breivelde zottegem restaurant
Openingsuren Kasteel Breivelde in Zottegem.
zondag 15 april. Info laatst gecontroleerd op 1 september 2017. Info niet correct? Laat het ons weten! Op dinsdag 1 mei 2018 gesloten voor Feest van de Arbeid. Parkstraat 1, 9620 Zottegem. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels.
Restaurant en brasserie Kasteel Breivelde Zottegem.
Dag van de arbeid dinsdag 01/05 van 11.30 tot 17.30. Wil je op de hoogte blijven van onze menu's, evenementen en nieuwigheden? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief. Offerte voor feest aanvragen. Adres en wegbeschrijving. Website by arofex. Kasteel van Breivelde 2018.
Restaurant Kasteel Breivelde, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurant Kasteel Breivelde, Zottegem. Restaurants in Zottegem. Restaurant Kasteel Breivelde. Restaurant Kasteel Breivelde.
Domein Breivelde Toerisme Vlaamse Ardennen.
Met de trein. Beschermd parkdomein met arboretum, vijvers en wandelpaden, gebaseerd op de Engelse tuinen. Zowel inheemse als zeldzame exotische bomen. Romantisch kasteeltje waarin een taverne-restaurant is gehuisvest. Grote speeltuin in de nabijgelegen Bevegemse Vijvers. 32 9 364 64 64.

Contacteer ons