Resultaten voor restaurant de kring zottegem

 
restaurant de kring zottegem
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem. Restaurants in Zottegem. De Kring Brasserie-Restaurant. De Kring Brasserie-Restaurant. Is dit uw bedrijf? 28 van 33 Restaurants in Zottegem. Markt 4, Zottegem 9620, België. Alle fotos 1. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 47%. 2 weken geleden. Absoluut te vermijden. 10 mrt 2018. Markt 4, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een Belgisch restaurant?
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
De Kring is weer open Zottegem Het Nieuwsblad.
Het bekende café-restaurant De Kring op de Markt van Zottegem stond meer dan een jaar leeg. In de naastgelegen zaak Old Sottegem is er al langer geen beweging meer. Op Het Volkshuis en het Chinese restaurant na was er geen horeca meer op de Markt.
Dagschotel Reizigersbeoordelingen De Kring Brasserie-Restaurant TripAdvisor.
Stel Vyverman S een vraag over De Kring Brasserie-Restaurant. 1 Bedank Vyverman S. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 30 juli 2015 beoordeeld. Italie op markt van Zottegem. Lekkere Italiaanse gerechten in het restaurant.
DE KRING Brasserie Restaurant Zottegem 9620. Je kan dit restaurant via Resto.be nog niet online boeken. Bekijk op kaart. Beoordelingsscore. Schrijf als eerste een beoordeling over dit restaurant. Door
Een restaurant toevoegen. Michelin restaurants 2018. Franse Belgische Italiaanse Brasserie Seizoensgebonden Grill Chinese. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Brunch Lunch Diner. Fish and Chips. Suggesties van de week. With a twist of be. Restaurants Zottegem 9620 ZOTTEGEM DE KRING.
cocoon gezellige eetcafe brasserie de kring zottegem.
restaurant zottegem markt. volpe restaurant zottegem. Gaan eten Zottegem, bij Restaurant De Kring. Een vriendelijke bediening en vlotte sfeer maken het geheel af en zo wordt gaan eten in Zottegem bij Restaurant De Kring een perfect avondje weg voor iedereen.

Contacteer ons