Resultaten voor restaurant de kring zottegem

 
restaurant de kring zottegem
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
Gaan eten Zottegem, bij Restaurant De Kring.
Met vrienden of familie gaan eten in Zottegem, dan is Brasserie/Restaurant De Kring op de markt de place-to-be. Gaan eten in Zottegem dat zal bij Restaurant De Kring in het stadscentrum zijn. U hoeft niet ver te zoeken naar een locatie om goed te gaan eten in Zottegem.
De Kring Zottegem Startpagina Zottegem Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
0497 70 74 98. Belgisch Restaurant Café. Mensen vinden dit ook leuk. Herstel de leeuwenkopfonteintjes. Belgische restaurants in Zottegem. Plaatsen Zottegem Cafe De Kring Zottegem. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies.
Dagschotel Reizigersbeoordelingen De Kring Brasserie-Restaurant TripAdvisor.
Stel een vraag over De Kring Brasserie-Restaurant. 1 Bedank Vyverman S. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 30 juli 2015 beoordeeld. Italie op markt van Zottegem. Lekkere Italiaanse gerechten in het restaurant.
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants in Zottegem. De Kring Brasserie-Restaurant. De Kring Brasserie-Restaurant. Is dit uw bedrijf? 24 van 32 Restaurants in Zottegem. Markt 4, Zottegem 9620, België. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 50%. 4 weken geleden. 4 sep 2017. Markt 4, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit restaurant geschikt voor kinderen?
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
De Kring is weer open Zottegem Het Nieuwsblad.
Het bekende café-restaurant De Kring op de Markt van Zottegem stond meer dan een jaar leeg. In de naastgelegen zaak Old Sottegem is er al langer geen beweging meer. Op Het Volkshuis en het Chinese restaurant na was er geen horeca meer op de Markt.

Contacteer ons