Zoeken naar restaurant de kring zottegem

 
restaurant de kring zottegem
De Kring in Zottegem met openingsuren Brasseries.
De keuken is open van 12u 14u30 en van 18u 22u. Brasserie De Kring is gelegen op de markt te Zottegem, een ideale tussenstop in de Vlaamse Ardennen! Geniet zowel s midags en s avonds van onze typische lunchgerechten, dagschotels en andere suggesties.
Gaan eten Zottegem, bij Restaurant De Kring.
Met vrienden of familie gaan eten in Zottegem, dan is Brasserie/Restaurant De Kring op de markt de place-to-be. Gaan eten in Zottegem dat zal bij Restaurant De Kring in het stadscentrum zijn. U hoeft niet ver te zoeken naar een locatie om goed te gaan eten in Zottegem.
Brasserie De Kring, Zottegem Tel: 0497707. Restaurants goudengids.be.
Brasserie De Kring. Een recensie schrijven? Brasserie De Kring. Markt 4, 9620 Zottegem. 0497 70 74 98. Andere interessante bedrijven in de buurt. Paddestraat 5, 9620 Velzeke-Ruddershove Zottegem. Hof Van Oranje. Oudenaardse Steenweg 2, 9860 Balegem Oosterzele. De Vijf Seizoenen.
De Kring Zottegem Startpagina Facebook.
Café Belgisch Restaurant. Milieudienst Stad Zottegem. Herstel de leeuwenkopfonteintjes. Cafés in Zottegem. Plaatsen Zottegem Restaurant Belgisch Restaurant De Kring Zottegem. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt.
De Kring Brasserie-Restaurant, Zottegem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De Kring Brasserie-Restaurant. De Kring Brasserie-Restaurant. Is dit uw bedrijf? 24 van 33 Restaurants in Zottegem. Markt 4, Zottegem 9620, België. Alle fotos 1. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 49%. 10 mrt 2018. 4 sep 2017. Markt 4, Zottegem 9620, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een Belgisch restaurant?
De Kring is weer open Zottegem Het Nieuwsblad.
Het bekende café-restaurant De Kring op de Markt van Zottegem stond meer dan een jaar leeg. In de naastgelegen zaak Old Sottegem is er al langer geen beweging meer. Op Het Volkshuis en het Chinese restaurant na was er geen horeca meer op de Markt.
Brasserie De Kring Zottegem Oost Vlaanderen Restaurants Brasserie Feestzaal Pizza Pizzeria Dineren All-In Belgie.
Brasserie De Kring, Zottegem. Woont u in de buurt van Zottegem en wilt u lekker eten in een sfeervol restaurant? Breng dan een bezoekje aan Restaurant De Kring. Wij bevinden ons in het centrum van de stad op het marktplein van Zottegom.

Contacteer ons