Zoeken naar gezellig tafelen brugge

 
gezellig tafelen brugge
De lekkerste adresjes van Brugge Nieuws HLN.
What you see, is what you get. Gezellig samen tafelen aan de grote tafel: die jeugdherinnering wil boerenzoon Pieter Lonneville in Tête Pressée weer tot leven wekken. Weliswaar in gastronomische versie, met een langgerekte eettoog rondom een open keuken waarbij de gasten onder het motto je ziet wat je krijgt in de potten kunnen gluren.
Gezellig tafelen in het smalste straatje van Brugge Reizigersbeoordelingen Cookie's' TripAdvisor.
2 maart 2016 beoordeeld. Gezellig tafelen in het smalste straatje van Brugge. Goed opletten als je naar Cookie's' wilt gaan, je loopt er zo voorbij omdat het straatje zo smal is. Toffe setting, de zaak is sober maar gezellig ingericht.
De 10 beste restaurants in Brugge TripAdvisor.
10 van 596 Restaurants in Brugge. Frans Belgisch Nederlands Europees Internationaal Fusion Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Prima eten in gezellig restaurant 29/04/2018. 2be in Brugge / The Beerwall. 11 van 596 Restaurants in Brugge. Gezelligheid troef 17/07/2018.
De 10 beste romantische restaurants in Brugge TripAdvisor.
Aziatisch Thais Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Glutenvrije opties. Gezellig en lekker 20/05/2018. Een goed Thai restaurant, spijtig 14/05/2018. 23 van 160 resultaten. Belgisch Europees Veganistische opties Glutenvrije opties Geschikt voor vegetariërs. Onze favoriet in Brugge 10/02/2018. Heerlijk gegeten met zeer goede pr 04/11/2017.
De 10 beste Romantisch restaurants in Brugge TheFork.
Relax, lafourchette heeft voor u de meest romantische restaurants in uw stad gevonden voor een gezellig en intiem diner! Kom op, ga er gewoon voor! Vertel ons wel het vervolg, hè? Nog geen foto. Belgian Pigeon House. Sint-Jansplein 12 8000 Brugge 0.19km.
t Oud Kanthuys.
NL FR EN. Prachtig gelegen aan het Minnewater en het Begijnhof en vlakbij de rustplaats van de toeristenkoetsen vindt u restaurant t Oud Kanthuys. Ons restaurant laat u intens genieten van het rustieke karakter eigen aan Brugge. Een grote troef van de zaak is de gezellige Bourgondische binnentuin.
16 uitstekende culinaire adressen in Brugge Culinair Knack Weekend.be.
08/01/15 om 1330: Bijgewerkt om 1732.: Brugge is een van de lekkerste steden van Vlaanderen. Dit gevarieerde culinaire aanbod met 16 adressen is het bewijs: van sterrenrestaurant en gezellige bistro tot charmant delicatessenwinkeltje. Bekijk onze selectie uit het grote aanbod.
Welkom De Nisse.
Te midden van een prachtig historisch kader, gelegen aan de binnenjachthaven Coupure, kunt u er in alle rust genieten van een overheerlijke maaltijd. U kan kiezen voor een gerecht op de kaart, een van onze seizoensgebonden suggesties, of laat u verleiden door een van onze befaamde fonduemenus.
quatre-mains.
Misschien niet altijd volgens de regels van de kunst, maar toch zeker op een bijzonder hartelijke manier. Ervan overtuigd dat je moet doen wat je graag doet en dat je de mensen moet dienen op de manier waarop je zelf zou willen gediend worden.

Contacteer ons