Op zoek naar gezellig tafelen brugge?

 
gezellig tafelen brugge
Wijndegustaties op maat door wijnspecialist WijnZo uit Brugge.
Dit samen met originele geschenkideeën. Locatie: wijnenzo, Torhoutse Steenweg 74; 8200 Brugge. Doorlopend van 11.00-19.00 uur. U en uw familie en vrienden zijn alvast van harte welkom. Klik hier voor de degustatielijst. Vele groetjes en tot zo. Gezellig tafelen, een unieke wijnreis maken vergezeld van lekker eten in een authentiek kader.
NXT Door Streetfood experience restaurant Brugge.
Experimenteren is bij Nxt Door een absolute must. Niet alleen met streetfood maar ook met wereldwijnen en bieren. Toffe collega's' gezocht! Volg ons op Facebook. 050 73 79 89. 050 73 79 89 West-Gistelhof 21 8000 Brugge Gesloten: zondag maandag.
forestiere.
Al sinds 2002 een gevestigde waarde in het centrum van Brugge voor een lekker vieruurtje, om iets te drinken. en gezellig te tafelen. Telefoon: 050 34 20 02. Email: mailto: kenny_buyse@hotmail.com. Maandag: 11u30 15u00. Woensdag: 11u30 21u00. Donderdag: 11u30 21u00.
Bistro Boshuis Gezellig tafelen in Hertsberge op een boogscheut van Brugge.
Welkom in bistro Boshuis. Dansende lampionnen, een sfeer bijna waarlijk verzonnen, ons terras is groter dan een koer, groenten vers van de boer, zoek je een plaats om iets lekkers te degusteren, dan moet je het boshuis zeker eens proberen!
Dit zijn volgens GaultMillau de 5 beste brasseries in West-Vlaanderen en ze zijn nog betaalbaar ook.
Je kan er lunchen om een dagje struinen in Brugge mee op te breken, en er in de kleine kaart duiken, of toch voor de dagschotel gaan. Er is ook een suggestiemenu om je duimen en vingers bij af te likken, en ook de kindjes worden er culinair verwend.
16 uitstekende culinaire adressen in Brugge Culinair Knack Weekend.
De Smedenstraat is het lekkerste straatje van Brugge. Daar openden Jan Demonie, Weekend" Knack Hobbykok 2002, met Ria Vanderstraeten de delicatessenwinkel De Olijfboom. Hier draait veel rond tachtig soorten olijfolie, een indrukwekkend aanbod azijnen en aceto balsamco en exclusieve kruiden en specerijen.
quatre-mains.
Misschien niet altijd volgens de regels van de kunst, maar toch zeker op een bijzonder hartelijke manier. Ervan overtuigd dat je moet doen wat je graag doet en dat je de mensen moet dienen op de manier waarop je zelf zou willen gediend worden.
Restaurant t Vagevuur te Brugge.
Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist. Gezellig tafelen op een boogscheut van de Brugse Markt. Centrale ligging nabij de markt en de winkelstraten. Restaurant t Vagevuur is ongetwijfeld een adres wat u moet bezocht hebben tijdens een bezoek aan Brugge.
Ontbijt Lunch Tearoom Brugge Achiel.
Achiel is een gezellige Ontbijt Lunch en Tearoom gelegen in de binnenstad van Brugge. Ideaal om even tot rust te komen van de drukte of te ontwaken met een lekker ontbijt, koffie of een lekkere lunch. Open van maandag tot en met zaterdag.
Eten bij Lieven. Eten bij Lieven Eten bij Lieven.
s middags wordt enkel de lunchformule geserveerd. je kan dit aanvullen met een hapje vooraf of een dessertje nadien. ceasar salad op Lievens wijze. vis van de dag stoemp van waterkers Mechelse asperges jonge broccoli. Voor en hoofdgerecht. 050 68 09 75.
Brasserie Zonnebloem Moerbrugge Oostkamp.
Welkom bij Brasserie Zonnebloem. Gezellig tafelen terwijl de kindjes spelen, een snelle hap of een romantische tête-à-tête? Met onze dagverse producten en vlotte service staan we garant voor een gezellig en lekker etentje. Zowel met het gezin, met de vrienden als met de ganse familie kan je bij ons terecht.

Contacteer ons