Zoeken naar gezellig tafelen antwerpen

 
gezellig tafelen antwerpen
Welkom Brasserie Den Antigoon.
Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven. Gelegen op het bekende theaterplein De Vogelenmarkt en op loopafstand van de Meir is dit de ideale plek voor een lunch, een snelle hap vóór of na het theater of een break tijdens het shoppen, maar je kan hier ook terecht om uitgebreid te dineren.
Duo Discover aanbiedingen.
GROBBENDONK: Bij Brasserie Marie kan tafelen met een prachtig zicht op het Albertkanaal. Steeds verse orchideeeu. BERCHEM: Sapori dItalia is een familiebedrijf dat gerund wordt door vader en dochter. Naast traditionele I. WIJNEGEM: De Bergerie is the place to be voor liefhebbers van Italiaanse en Franse keuken. Bij ons hebt u, naast o. EKEREN: Restaurant Vicenza is een ruime en een gezellige locatie. Hier heeft men heerlijke italiaanse gerechten e. BERLAAR: Welkom bij Gli Amici, een gezellig restaurant in het centrum van Berlaar waar men uitsluitend Itali. OUD TURNHOUT: Broosend Hof is een eigentijds en klassevol restaurant dat is ondergebracht in een prachtignbs. TURNHOUT: Bij Becherelle bent u van harte welkom voor een gezellig en ongedwongen avondje uit. Wilt u een romanti. OUD-TURNOUT: Om ons restaurant te ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u ui. TURNHOUT: Om ons restaurant te ontdekken en u te laten proeven van onze verfijnde keuken, nodigen wij u uit v. Brasserie Bizie Lizie. ANTWERPEN: Brasserie Bizie Lizie verwent je graag met traditionele belgische en franse gerechten aan een zachte p.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Als ouder kan je rustig dineren of met vrienden tafelen terwijl je af en toe een blik werpt op videobeelden van je spelende kroost. De kleinsten krijgen een speciaal menu, ouders genieten van een heerlijke Belgisch-Franse keuken, een licht stoofpotje of een salade. Praktisch: Molenstraat 69, 2018 Antwerpen, Sensunik, 03/216 00 66.
Culinaria.
Gezellig gastronomisch tafelen met familie of vrienden. Reserveer je tafel! Een snelle zakenlunch, een uitgebreide degustatiemenu of gezellig gastronomisch tafelen met vrienden of familie? Eén adres: Restaurant Culinaria. Reeds twintig jaar kan u bij ons terecht voor dagverse, klassieke gerechten gekaderd in een huiselijke sfeer.
kindvriendelijke restaurants Onze tips KIDS EN TRIPS.
Deze lijst wordt geüpdate als we nieuwe adresjes ontdekken, dus kom regelmatig een kijkje nemen. Dit restaurant in Antwerpen combineert een gezellig en lekker restaurant met een fantastische speelzolder. Uniek is dat de kinderen boven kunnen niet moeten eten onder begeleiding van enkele animatoren.
FDA Faits d Anvers.
Twee gracieuze trappen leiden naar de gezellige tafeltjes, waar het genieten is van een hapje of drankje in het prachtig historisch decor van de Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen. Naast een uniek shopping center is de stadsfeestzaal ook een populaire ontmoetingsplaats. Een zeer divers publiek wandelt er dagelijks op de authentieke parketvloer. Bij ons kan iedereen terecht: Shoppers en passanten om even uit te blazen, vriendengroepen of koppels om gezellig te tafelen, maar ook business people om deals in alle sereniteit af te sluiten.
Brasserie 500 Brasserie 500.
Brasserie 500 Lekker eten met plaats voor jong, oud, groot en klein! Om nooit te vergeten. Gezellig tafelen in een groene omgeving. Brasserie 500 is een begrip in het Leuvense. Dankzij de lekkere maaltijden, het gezellige interieur en de ontspannen sfeer voelt iedereen zich hier thuis.
Restaurant De Brokkelinck: das gezellig tafelen!
das gezellig tafelen! Kom met je geliefde van 14 tot 17 februari genieten van ons Valentijnsmenu. Op 14 februari is er muzikale omlijsting door Franky De Cock. Taverne De" Brokkelinck" biedt u een uniek, gezellig en warm kader aan met veranda en buitenterras.
Lux Restaurant Antwerpen.
Gastronomisch genieten met zicht op het MAS. Bij Lux kom je voor een hele avond. Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
Restaurants en café's' De Zuidrand.
In De Specht is het altijd gezellig tafelen. Je vindt er een uitgebreide kaart. Proef zeker eens de heerlijke latté en cappunccino. Huidige pagina 1. Zien en doen. Natuur en recreatie. Voor de jonge ontdekkers. Restaurant en café's.' Week van de Smaak 2019. DE STREEKVERENIGING ZUIDRAND 2018 OUD-Gemeentehuis GEMEENTEPLEIN 1, 2550 Kontich. Streekvereniging Zuidrand is een samenwerkingsverband tussen zeven gemeenten Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel, de provincie Antwerpen en de Vlaamse overheid.
Welkom Brasserie Den Antigoon.
De kaart biedt voor elk wat wils en bij mooi weer is het zalig vertoeven met wat lekkers op het gezellige terras. Brasserie den Antigoon is een waar begrip in Antwerpen. Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven.

Contacteer ons