Zoeken naar gezellig tafelen antwerpen

 
gezellig tafelen antwerpen
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Welkom Brasserie Den Antigoon.
Hier kan je genieten van een gezellige sfeer, een stukje Antwerpen ontdekken en de typische Vlaamse keuken proeven. Gelegen op het bekende theaterplein De Vogelenmarkt en op loopafstand van de Meir is dit de ideale plek voor een lunch, een snelle hap vóór of na het theater of een break tijdens het shoppen, maar je kan hier ook terecht om uitgebreid te dineren.
Eten bij restaurant MÓN op t Eilandje in Antwerpen: altijd lekker en gezellig.
op t Eilandje Restaurant MÓN. MÓN op t Eilandje in Antwerpen ligt aan de rand van het Bonapartedok en vlakbij de jachthaven met voluit zicht op het MAS. Er is veel ruimte, zowel binnen als op de twee buitenterrassen zodat het altijd aangenaam tafelen is in kleine en grotere gezelschappen. MÓN op t Eilandje is alle dagen open en serveert vlees van eigen wei, vis en groenten uit de Josper grill. Altijd lekker, altijd gezellig.
8 geweldige nieuwe adresjes in Antwerpen.
Nieuw is Hotel FRANQ, een luxueus boetiekhotel met puik restaurant hartje Het Stad op een steenworp van Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal en de Meir. Dikke kans dat je meteen bij binnenkomst onder de indruk bent: waren we in Antwerpen of in Parijs?
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart. Van 1991 tot 2016 gebeurden op geregelde tijdstippen aanpassingen, verfraaiingen en opfrissingen van het gebouw en terras, steeds met respect voor de authenticiteit van het gebouw. Na 25 jaar drong zich een grondige renovatie en aanpassing van de infrastructuur op, met de bedoeling nóg meer zicht op het water te creëren. Een nieuw verhaal, een nieuwe look en dus ook een nieuwe naam. RAS gaf voor deze verbouwing opdracht aan Co.Studio, oud-studenten van bOb Van Reeth. Zij tekenden de plannen voor de renovatie met respect voor de oorspronkelijke architectuur. Het nieuwe concept schept een interieur dat warm, gezellig en comfortabel is.
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
Culinaria.
Gezellig gastronomisch tafelen met familie of vrienden. Reserveer je tafel! Een snelle zakenlunch, een uitgebreide degustatiemenu of gezellig gastronomisch tafelen met vrienden of familie? Eén adres: Restaurant Culinaria. Reeds twintig jaar kan u bij ons terecht voor dagverse, klassieke gerechten gekaderd in een huiselijke sfeer.
Visit Antwerpen.
Welkom bij Brasserie Ciconia Den Horst Schoten.
Welkom bij Brasserie Ciconia. Gezellig tafelen in het hartje van Schoten. Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Den Horst. Reserveer nu Contacteer ons. Proef onze menus. Kom genieten van onze heerlijke menus. Wij zorgen geregeld voor nieuwe culinaire suggesties.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Gezellig maar beperkte kaart 01/03/2019. Bistrot du Nord. 13 van 1.348 Restaurants in Antwerpen. Frans Belgisch Europees. gewoon WOOOOOOOOOW 08/03/2019. 14 van 1.348 Restaurants in Antwerpen. Vis en zeevruchten Glutenvrije opties. Moeilijke reservatie 05/03/2019. 15 van 1.348 Restaurants in Antwerpen. Libanees Mediterraan Midden-Oosters Geschikt voor vegetariërs Veganistische opties Halal Koosjer Glutenvrije opties. Beste falafel van België 03/03/2019. Snel een lekkere en goedkope hap g 18/02/2019. 16 van 1.348 Restaurants in Antwerpen. Frans Geschikt voor vegetariërs. Een echte aanrader op het eilandje 10/03/2019. Heerlijk tafelen 20/02/2019.

Contacteer ons