Zoeken naar Restaurant Eetcafé Te

 
Restaurant Eetcafé Te
Café De Walrus Gent Lunch Brunch Diner Vegetarische dagschotel.
65 adressen om lekker vegetarisch te eten. De Walrus Gent Gezellig eetcafé waar je naast klassiekers als spaghetti bolognaise en croque monsieur ook elke dag een veggie dagschotel kunt eten. Klant is hier echt koning, je betaalt wanneer je dat wenst.
Homepage GRAND CAFE LINDENBERG.
Wij wensen u veel succes met de voorbereiding en hopen u snel te mogen begroeten. Download hieronder onze feestbrochure! Open van 11u tot 21u. Woensdag en donderdag gesloten. Copyright Grand Café Lindenberg BTW: 0446 473 182 RestoFactory. Scroll to top.
Eetcafé Restaurant Latte te Genk.
Eetcafé Latte te Genk. Graag verwelkomt Gastvrouw Nele Stulens en haar vast team U in Eetcafé Latte te Genk, waar u gezellig en sfeervol kan tafelen. U kan genieten van een gevarieerde kaart, vele suggesties en dagschotels. Voor ieder wat wils.
Home: Moeder Agnes.
Gwénaël biedt jullie schotels om mee te nemen naar huis, het hele jaar door en dit ook tijdens de feestdagen. Binnenkort kunnen jullie ook gebruik maken van onze feestzaal! Deze is in opbouw dus vragen wij U nog even geduld. Maak uw reservatie. Enkel geldig na bevestiging via mail of telefoon. Aantal personen Required. Heure Required None. Location Required None. Salle de fêtes. restaurant enkel voor familiale of professionele bijeenkomsten. Olifantstraat 6, 9660 Brakel 055 42 43 43 info@moederagnes.be Volg ons op facebook. Het eetcafé is open van de donderdagmiddag tot en met de maandagavond.
Kaffee Damast, restaurant te Kortrijk eten, drank en jazz.
Geef mij in de zomer maar een frisse, zoete wijn. ja, ik weet het, een echte vrouwendrank, maar wel ideaal om hier in Kaffee Damast op vrijdagavond te drinken met onze vaste vriendengroep. Home Kaart Agenda Sfeer Inspiratie Filosofie Contact.
EETCAFE D'AKTE, Lennik Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Beheer uw bedrijf Adverteer uw restaurant TripAdvisor Premium Meer hulpmiddelen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
De Centrale Gent ENTR Ons café-Restaurant in de Ham.
ENTR is een culinaire vrijzone waar geuren en smaken elkaar kruisen. ENTR is een lange tafel om met vrienden te eten, een gastvrije toog om vreemden te leren kennen, een terras om uit te blazen na een lange dag, een artistieke ruimte om indrukken op te doen, een artistieke vrijhaven waar culinaire en muzikale smaken elkaar zullen kruisen.
Eet en praatcafé De Smisse te Damme.
EETCAFé DE SMISSE. Gezelligheid troef in hartje Damme. OVER DE S.MISSE. EET EN PRAATCAFé. GENIETEN IN HET PITTORESKE DAMME. De Smisse is een plaats waar jong en oud nog oergezellig samen aan tafel een tas koffie drinken of aan de bar keuvelen met een frisse Jupiler in de hand. De Smisse wil dit behouden. In tijden van crisis kent men zijn vrienden maar is het ook tijd om je eigen horizon te verleggen en nieuwe contacten te maken.
theatercafe.
Bij Brasserie Theatercafe, gelegen aan het stadspark te Hasselt kan je terecht voor een lunch., een koffie met pannenkoeken, wafels of roomijs of een frisse pint. Maar op het menu staan ook tapas, pasta's, vis en vleesgerechten en een uitgebreide kinderkaart.
Barzoen Eetcafé bij de Warande in Turnhout.
Alles kan horeca events. Barzoen Zomerzoenen Te gast. Eetcafé Barzoen, altijd wel iets te doen! Eetcafé Barzoen, altijd iets te doen! Eetcafé Feesterij Terras. Ontdek onze gerechten! Uw feest op maat bij Barzoen! Onze wekelijkse suggesties vind je in het café op het bord.
Hogeraad Eetcafé Beerst een bruin eetcafé restaurant waar genieten op de eerste plaats staat.
Hogeraad Eetcafé Beerst. een bruin eetcafé restaurant waar genieten op de eerste plaats staat. Taverne Hogeraad te Beerst. een bruin eetcafé restaurant waar genieten. op de eerste plaats staat en de keuken doorlopend open is. Ons verlof: vanaf 04 aug.

Contacteer ons