Zoeken naar gezellige eetcafé

 
gezellige eetcafé
De lekkerste adresjes van Leuven Nieuws HLN.
Sinds 1975 is dit eetcafé een thuishaven voor groepjes, die gezelligheid opzoeken bij een snelle hap, en voor singles, die er bij een drankje de krant komen lezen. Exploitant na exploitant bleef hun spaghetti bolognese al twintig jaar ongewijzigd. Bij vers bereide meer verfijnde gerechten pakken ze graag uit met suggestiewijnen uit alle werelddelen. Praktisch: Vismarkt 16, 016/22 05 70, De Blauwe Schuit. Samen in Namen. Volgens kenners serveert Lukemieke in een stijlvol rijhuis met gezellige stadstuin al 25 jaar de beste vegetarische maaltijden in de regio.
Info Eetcafé het Schilderij.
Met tal van mogelijkheden voor groepen tot 60 personen. Twee prachtige van elkaar afgelegen tuinterrassen geven u de mogelijkheid voor de nodige privacy. Dit gezellige eetcafé zorgt op maat voor uw diners, barbecues, koude en warme buffetten, of welke wensen u maar heeft.
Eetcafé-restaurant Concordia.
7 x betaalbare en gezellige eetcafés in Tilburg indebuurt Tilburg.
Of na het eten nog door naar een voorstelling of film? In Tilburg zijn genoeg gezellige eetcafés te vinden die nog goed zijn voor je portemonnee ook. /a Pagina 1 / 8. Foto: Facebook Het Stadhuys. Spareribs, gambas, Duitse specialiteiten: bij eetcafé Het Stadshuys is de menukaart lekker divers en betaalbaar.
Eetcafé Twilight restaurant centrum Gent Korenmarkt.
De charmante entourage van eetcafé Twilight biedt u een waaier van overheerlijke huisbereide gerechten. Onze uitgebreide menukaart gaat van pastas, over vis, vlees en vegetarische gerechten tot frisse salades, waarnaast dagelijks variërende dagschotels aangeboden worden. Ook bieden wij tal van suggestiemenus aan, en dit alles aan sublieme prijzen.
Gezellige brasserie Grand Café Den Abazjoer te Lokeren, waar het aangenaam vertoeven is! Den Abazjoer Lokeren.
Grand Café Den Abazjoer in Lokeren is een gezellige, trendy brasserie, gelegen aan de voet van de Sint-Laurentiuskerk De Peperbus op de Grote Markt van Lokeren. Het interieur is een sober maar warm en tijdloos design waar iedereen zich thuis voelt.
Restaurant Graspoort Mechelen.
Pittige oosterse curry met kokosmelk, vissaus, limoen, palmsuiker, chili, groenten, basmatirijst en koriander met scampi's.' Pittige oosterse curry met kokosmelk, vissaus, limoen, palmsuiker, chili, groenten, basmatirijst en koriander met gerookte kip. Tonijnsteak met sausje van pickles, pesto, champignons of peperroom.
Brasserie Estelle: Een gezellige dorpsbrasserie uit Vinkt.
Een gezellige dorpsbrasserie uit Vinkt. Brasserie Estelle in Vinkt is een gezellige dorpsbrasserie. Naast voorgerechten en hoofdgerechten, altijd seizoensgebonden suggesties en tapas met suggestiewijn. Martelarenplein 2 B-9800 Vinkt, BE-VOV, Belgium 32.93118307 smakelijk@brasserie-estelle.be. Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.
Restaurant t Schuitje.
oorspronkelijke waarden hebben wij geprobeerd het een zo aangenaam en gezellig mogelijk restaurantje te maken. Zo werd de oude bakkersoven volledig gerenoveerd en worden daarin de meeste gerechten klaargemaakt. Om iedere klant tevreden te stellen geven we elke dag het beste van onszelf.
Cafés en tavernes. Cafés en tavernes.
Een ouderwets gezellige dorpskroeg waar tal van streekbieren uit de tap stromen. Er wordt gedanst en gekwist, er zijn optredens, kortom altijd ambiance. In de zomer reist uitbater Jo Helsen met zijn café op wielen de Tour achterna. Polderstraat 11 Westerlo.
Hartetroef.be Restaurant Aarschot.
Bar sluit om 23.00u. Voor groepen vanaf 8 personen vragen wij u vriendelijk uw keuze te beperken tot maximaal 3 verschillende gerechten per gang. Om een vlotte bediening vragen wij u om slechts één rekening per tafel aan te maken.

Contacteer ons