Zoeken naar gezellige eetcafé

 
gezellige eetcafé
Gezellige brasserie Grand Café Den Abazjoer te Lokeren, waar het aangenaam vertoeven is! Den Abazjoer Lokeren.
Grand Café Den Abazjoer in Lokeren is een gezellige, trendy brasserie, gelegen aan de voet van de Sint-Laurentiuskerk De Peperbus op de Grote Markt van Lokeren. Het interieur is een sober maar warm en tijdloos design waar iedereen zich thuis voelt.
De Vijfhoek Café Bistro De Vijfhoek te Sint-Katelijne-Waver.
Welkom bij Café-Bistro De Vijfhoek. Café-Bistro De Vijfhoek is een gezellige zaak met twee grote terrassen waar iedereen zich welkom voelt: verenigingen, gezinnen, sportclubs, het zakelijk publiek. U kan bij ons terecht voor een hapje en tapje, lunch, diner of vergaderingen in onze vergaderzaal.
Eetcafé De Brabander.
Vrijdag tot zondag vanaf 14u. Maandag en dinsdag gesloten. Keuken vanaf 17h. Wij zijn met jaarlijkse vakantie tijdens de tweede week van de paasvakantie. behalve maandag en dinsdag kan je elke dag reserveren op 32 03 296 66 22. 2013 Eetcafe de Brabander.
Biercafés in de Westhoek Westhoek.
Biercafés in de Westhoek. In de Westhoek vind je niet alleen s werelds beste brouwerijen, maar heb je ook heel wat leuk, gezellige biercafés waar je de diverse Westhoekbieren kan proeven.: Het café is genoemd naar de patroonheilige van de brouwers en dit is niet zonder reden. St.-Arnoldus serveert 25 lokale bieren van t vat! Kan je moeilijk kiezen, van wordt er een gemengd aanbod voorzien in de vorm van vier proefglaasjes. Er is ook een ruim aanbod aan bieren op fles. Menestraat 19, 8900 Ieper. 0473 66 45 81. Brasserie de Kazematten Ieper. Brasserie de Kazematten is gevestigd in de vestingen van Ieper. In de stijlvolle brasserie, onder de vleugels van brouwerij Sint-Bernardus, kan je genieten van een streekbiertje of een hartige hap. Bollingstraat 1 8900 Ieper. 057 46 94 62. Kaffee Bazaar Ieper. Keuze uit meer dan 100 bieren in een gezellig sfeercafé. Bij mooi weer kan je ook genieten op het tuinterras. Boomgaardstraat 9, 8900 Ieper. 0494 53 32 50. Au nouveau Saint Eloi Poperinge. Proef de gezelligheid, de landelijke en authentieke sfeer van bier en eetcafé.
Het sfeervolle eetcafé Eyecatchers Brasserie Het hof van Rembrandt Brugge.
Het sfeervolle eetcafé. Neem een kijkje op onze Facebook pagina. Neem een kijkje in ons Fotoboek. Het sfeervolle eetcafé. De zaak is bekend voor zijn heerlijke keuken. Alles vers bereid met producten van eigen bodem. Van snacks tot vlaamse streekgerechten.
t Renteniershuis.
Onze ruime keuze en uitgebreide wijnkaart nodigen uit om te ontstressen en lekker te genieten van uw uitstap in het gezellige Viersel. Verder biedt t Renteniershuis.: Zaaltjes voor feesten. Op deze website vind je alles over evenementen, brunches en gelegenheidsmenus.
Bistro en Restaurant Toerisme Kortrijk eten drinken kortrijk bistro top 30 beste restaurants lekker in kortrijk.
Een gezellig eetcafé met lekkere en democratisch geprijsde gerechten. De huiskamer kan je reserveren voor groepjes. 320496 30 24 38. Jack is een nieuwe manier om naar fastfood te kijken. Een plek in het hart van de stad, waar je de lekkerste burgers kan eten in een gezellige, huiselijke sfeer.
Home Café Botteltje.
Privacy/Cookies Een website van Luyten.Website. Wij maken gebruik functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat de site goed werkt. Hierbij worden er geen IP adressen of andere persoonsgegevens gedeeld. We maken ook gebruik van een Facebook Like button.
Café-Bistro De Statie.
De Statie het populaire en gezellige eetcafé in Maldegem. Wij heten u van harte welkom in onze bistro voor een lekkere lunch of ontspannen diner in het mooi gerestaureerde stationsgebouw, of voor een frisse aperitief op ons terras langs de spoorlijnen met zicht op historische nog steeds actieve stoomtreinen.
Eetcafé Het Wapen van Rhoon.
Eetcafé in Rhoon. Het Eetcafé in Het Wapen van Rhoon is oergezellige café met een oud-Hollandse sfeer. Hier zitten havenbaronnen, arbeiders, studenten, stelletje en collega-clubjes door elkaar en met elkaar aan de bar of aan één van de gezellige tafeltjes te drinken, te eten en te praten.
De Centrale Gent ENTR Ons café-Restaurant in de Ham.
Een afterwork-borrel met tapas/mezze om de week mee af te sluiten? Een gezellige plek om met vrienden te aperitieven of languit te dineren? Een bar om na de voorstelling nog even na te praten bij een koffie of een cocktail?

Contacteer ons