Meer resultaten voor Eetcafé

 
Eetcafé
Eetcafé Nostalgie vindt overnemer Kortrijk Regio HLN.
Het eetcafé is gespecialiseerd in gerechten met een Belgische, Thaïse en Indonesische toets. Het" is een goeie formule, ik breng dezelfde gerechten, zegt de nieuwe zaakvoerster en chef-kok Nittaya Dosquet. Ze zoekt wel nog een hulpkok. Geïnteresseerden melden zich in het eetcafé.
De Plakker.
Rust en gezelligheid troef in het aangename interieur van de Plakker op de Grote Markt 14 te Veurne. Zaakvoerder Erik Gunst, een rasechte Veurnaar en zoon van een plakker staat zelf achter het fornuis en oogstte al heel wat bijval met zijn interpretatie van de Franse grootmoeders keuken.
Brasserie Der Pley s GravenvoerenLimburg, eten en drinken.
Mieke en Marc baten samen met hun kinderen Sarina en Sven deze huiselijke drank en eetgelegenheid uit. Terwijl Mieke de heerlijkste gerechten tovert aan het fornuis, staat de rest van de familie klaar om de klanten op hun wenken te bedienen.
Eetcafé De Pastorij Kalken Welkom in de oude pastorij van Kalken.
Welkom in Eetcafé De Pastorij. De Pastorij is al jaren een begrip in Kalken. Een gebouw dat Kalkendorp siert sinds 1845. Het Pastorij-team is dan ook vereerd u te mogen ontvangen in dit eetcafe met geschiedenis. Kinderen kunnen zich alvast uitleven in de prachtige tuin met speelgelegenheid.
Eetcafé De Brabander.
Eetcafé Hoeve Ter Kerst.
Eetcafé Hoeve Ter Kerst. Een uitje met het gezin of met een grote groep? Het eetcafé verwelkomt iedereen. We hebben een ruime menukaart van dagverse snacks en serveren elke zaterdagmiddag een dagschotel. Groepen kunnen een menu of feest op maat kiezen.
Brasserie Versus Evergem.
Vaderdagmenu 7, 8 en 9 juni. Geniet van een heerlijk 3-gangenmenu aan slechts 325, per persoon! Reserveer tijdig online. Vaderdag ontbijtbuffet 9 juni. Geniet van een heerlijk Vaderdag ontbijtbuffet op zondag 09/06 aan slechts 19 per persoon. Reserveer tijdig online.
Eetcafé Assurance.
Open van maandag tot en met vrijdag van 11u00 tot 0u00. Gesloten op zaterdag en zondag. Vrijheid 7, 2370 Arendonk. Tel: 32 014 73 26 90. Fax: 32 014 73 62 31. E-mail ons Route Facebook hotelschool ter Duinen. Eetcafé Assurance 2019.
Eetcafé t Folk.
We bieden twee heerlijke bereidingen aan voor deze delicatesse: asperges op z'n' Vlaams, en asperges met gerookte zalm en mousseline. Griekse suggesties op 10 maart. Op 10 maart is er het gratis optreden van de Griekse groep Sarikia in Eetcafé t Folk.
Eetcafe Feestzaal Breughel Beervelde.
Als eerbetoon aan ons Bomma zaliger wordt vanaf 2018 het eetcafé omgedoopt tot Eetcafe Esther. In 2017 zou ze haar 100 ste verjaardag gevierd hebben! Nostalgie ten top! En wees eens eerlijk. Grootmoeders keuken smaakt nog altijd het best, niet?
Eetcafé Smul! Werkend Leren Antwerpen.
Het eetcafé is open op maandag, dinsdag en donderdag van 12.10 tot 12.45 uur. De jongeren van de opleiding snackmedewerker zullen met de nodige zorg instaan voor de bereiding van verse dag soepen, assortiment broodjes, slaatjes en warme gerechten aan democratische prijzen.

Contacteer ons