Resultaten voor Eetcafé

 
Eetcafé
Eetcafé Assurance.
Open van maandag tot en met vrijdag van 11u00 tot 0u00. Gesloten op zaterdag en zondag. Vrijheid 7, 2370 Arendonk. Tel: 32 014 73 26 90. Fax: 32 014 73 62 31. E-mail ons Route Facebook hotelschool ter Duinen. Eetcafé Assurance 2019.
Levi's' Eetcafe Burgers Take-away in Zottegem.
classic: vers rundsgehakt, groentjes saus 85, cheeseburger: sneetjes cheddar 10 smokey bacon: sneetjes spek 105, deluxe: sneetjes cheddar spek 12 godfather: dubbele deluxe 16 sergeant pepper: sneetjes spek pepersaus 115, ne kloeken: sneetjes cheddar spek spiegelei 13 french burger: met béarnaisesaus 95, bluesburger: stukjes blauwe kaas 12 camemburger: stukjes camembert 12 rooster deluxe: sneetjes cheddar spek geroosterde uitjes 13 henhouse: Gebakken stukjes kip 95, cheesy chicken: Gebakken stukjes kip en sneetjes cheddar 11 oh.
Eetcafé Menukaart Brasserie Het hof van Rembrandt Brugge.
Deze brasserie met haar goede reputatie behoort bij de zaken met een vaste waarde in Brugge. Het sfeervolle eetcafé. De zaak is bekend voor zijn heerlijke keuken. Alles vers bereid met producten van eigen bodem. Van snacks tot vlaamse streekgerechten.
Eetcafé Point Final.
Bacchus Antwerpen.
s Avonds kan u zich tegoed doen aan één van de Bacchus specialiteiten. Eetcafé Bacchus heeft niet enkel lekker eten en een mooie drankenkaart je zit bij ons ook op de juiste plaats voor goede muziek zowel blues, soul, jazz.
Winkelwagen API Toerisme Vlaams-Brabant.
Eetcafé De Pastorij Kalken Welkom in de oude pastorij van Kalken.
Welkom in Eetcafé De Pastorij. De Pastorij is al jaren een begrip in Kalken. Een gebouw dat Kalkendorp siert sinds 1845. Het Pastorij-team is dan ook vereerd u te mogen ontvangen in dit eetcafe met geschiedenis. Kinderen kunnen zich alvast uitleven in de prachtige tuin met speelgelegenheid.
Barzoen Eetcafé bij de Warande in Turnhout.
Alles kan horeca events. Barzoen Zomerzoenen Te gast. Eetcafé Barzoen, altijd wel iets te doen! Eetcafé Barzoen, altijd iets te doen! Eetcafé Feesterij Terras. Ontdek onze gerechten! Uw feest op maat bij Barzoen! Onze wekelijkse suggesties vind je in het café op het bord.
Eetcafé met breughelbuffet Hof van Commerce Stavele.
Eetcafé met breughelbuffet. Eetcafé met breughelbuffet. t Hof van Commerce aan de Stavelebrug in Stavele is een fijn eetcafé aan de IJzer. Op vrijdag, zaterdag en zondag komt er een uitgebreid Breughelbuffet met niet minder dan 35 diverse bereidingen van varkensvlees.
Brasserie Der Pley s GravenvoerenLimburg, eten en drinken.
Mieke en Marc baten samen met hun kinderen Sarina en Sven deze huiselijke drank en eetgelegenheid uit. Terwijl Mieke de heerlijkste gerechten tovert aan het fornuis, staat de rest van de familie klaar om de klanten op hun wenken te bedienen.
Genieten van Gent in een schitterend kader.
Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht. Je kunt het bewerken of verwijderen en starten met je site! Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht. Je kunt het bewerken of verwijderen en starten met je site! Welkom bij WordPress.

Contacteer ons