Op zoek naar Eetcafé?

 
Eetcafé
De Plakker.
volgen de seizoenen en bieden een keuze aan hartverwarmende stoofpotjes van onder. meer varkenswangetjes en karbonaden in de winter tot reuze visbrochettes en salades. in de zomer. Voor de kleine honger staan er dan weer verzorgde snacks op het menu.,
Brasserie Der Pley s GravenvoerenLimburg, eten en drinken.
Mieke en Marc baten samen met hun kinderen Sarina en Sven deze huiselijke drank en eetgelegenheid uit. Terwijl Mieke de heerlijkste gerechten tovert aan het fornuis, staat de rest van de familie klaar om de klanten op hun wenken te bedienen.
Eetcafé De Pastorij Kalken Welkom in de oude pastorij van Kalken.
Welkom in Eetcafé De Pastorij. De Pastorij is al jaren een begrip in Kalken. Een gebouw dat Kalkendorp siert sinds 1845. Het Pastorij-team is dan ook vereerd u te mogen ontvangen in dit eetcafe met geschiedenis. Kinderen kunnen zich alvast uitleven in de prachtige tuin met speelgelegenheid.
Eetcaf de Maas Alem Restaurant Bommelerwaard.
Eetcafé de Maas is gelegen op de jachthaven in Alem. Aan de rand van de Bommelerwaard op 6 km van Zaltbommel en 15 km van Den Bosch. Onze unieke locatie aan het water maakt ons een mooi trefpunt van gezelligheid.
Eetcafé Hoeve Ter Kerst.
Eetcafé Hoeve Ter Kerst. Een uitje met het gezin of met een grote groep? Het eetcafé verwelkomt iedereen. We hebben een ruime menukaart van dagverse snacks en serveren elke zaterdagmiddag een dagschotel. Groepen kunnen een menu of feest op maat kiezen.
Brasserie Versus Evergem.
Eetcafé Assurance.
Wij zijn gesloten van maandag 24 december tot en met zondag 6 januari 2019. Terug open vanaf maandag 7 januari. Vrijheid 7, 2370 Arendonk. Tel: 32 014 73 26 90. Fax: 32 014 73 62 31. E-mail ons Route Facebook hotelschool ter Duinen. Eetcafé Assurance 2018.
Barzoen Eetcafé bij de Warande in Turnhout.
Alles kan horeca events. Barzoen Zomerzoenen Te gast. Eetcafé Barzoen, altijd wel iets te doen! Eetcafé Barzoen, altijd iets te doen! Eetcafé Feesterij Terras. Ontdek onze gerechten! Uw feest op maat bij Barzoen! Onze wekelijkse suggesties vind je in het café op het bord.
Eetcafé Smul! Werkend Leren Antwerpen.
Vanaf maandag 25 september gaat het eetcafé weer open voor onze jongeren, collegae en buurtbewoners. Het eetcafé is open op de lesdagen van 12.00 tot 13.00 uur. De jongeren van de opleiding snackmedewerker dinsdag en donderdag en bakkerij maandag en vrijdag zullen met de nodige zorg instaan voor de bereiding van verse dag soepen, assortiment broodjes, slaatjes en warme gerechten aan democratische prijzen.
Sport, lees, eetcafé Daverlo Assbroek-Brugge Welkom.
Welkom bij Daverlo sport, lees en eetcafé. Manuel, Liesbeth en Martin heten u van harte welkom in Daverlo sport, lees en eetcafé. Wij begroeten u graag in onze nieuwe zaak, dit elke dag vanaf 10u. Ook op zondag staat de deur voor u open.
Eet en praatcafé De Smisse te Damme.
EETCAFé DE SMISSE. Gezelligheid troef in hartje Damme. OVER DE S.MISSE. EET EN PRAATCAFé. GENIETEN IN HET PITTORESKE DAMME. De Smisse is een plaats waar jong en oud nog oergezellig samen aan tafel een tas koffie drinken of aan de bar keuvelen met een frisse Jupiler in de hand.

Contacteer ons