Op zoek naar Restaurant Eetcafé Te?

 
Restaurant Eetcafé Te
Eetcafe Paulette, Oudenaarde Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Prijzen liggen mss ietsiepietsie aan de hoge kant. 2 Bedank Veerle D. 17 november 2017 beoordeeld. Leuk restaurant met een verhaal: fotografe begint eetcafé met link naar oma. Beperkte maar toch gevarieerde kaart én lekker. Inrichting is pure nostalgie. Om opnieuw te bezoeken.
Eetcafé Koffiebar te Bonheiden Gusto Bonheiden.
Eetcafà Koffiebar te Bonheiden. Ruime keuze aan salades, pastaâs, pannenkoeken, alsook aan klassieke gerechten. Kerkplein 14A 2820 Bonheiden. Tel: 015 51 76 51. gusto: 1 smaak 2 genoegen, zin. Met een ideale ligging achter de kerk biedt Gusto een intieme sfeer aan voor lichte lunch of een uitgebreide maaltijd in de avond.
Stil je leeuwenhonger in Thais eetcafé Heist-Op-Den-Berg Regio HLN.
We hebben hier de ruimte om zowel een Thais afhaalrestaurant als een eetcafé te openen, legt René uit. Op" ons menu staan allerlei Oosterse gerechten, maar je mag hier gerust ook binnen springen voor een dessert met koffie. Binnen is er plaats voor 28 personen." René en Lin geloven dat een Thais restaurant niet misstaat in het centrum van Itegem.
Welkom bij eetcafé de heerlyckheid te scherpenheuvel.
Wie zijn we? Welkom op de website van eetcafé de heerlyckheid! Eetcafé de heerlyckheid is. van dinsdag tot en met zondag. open van 1000: tot 1930.: Eetcafé de heerlyckheid. 013 33 55 69. Eetcafé De Heerlyckheid. 013 33 55 69.
Café en eethuis De Kastaar te Wervik.
Café, Eetcafé, Eethuis, Restaurant. Een naam plakken op De Kastaar lukt niet zomaar. Door de jaren heen maakten wij de metamorfose door van praatcafé naar eetcafe en van eethuis tot restaurant. Anno 2018 is het cafégedeelte een stek geworden waar in het weekend naar hartelust wordt geaperitiefd in afwachting van een tafeltje.
Eetcafé De Kille, Moerzeke Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Eetcafé De Kille. Is dit uw bedrijf? 1 van 1 Restaurants in Moerzeke. Killestraat 2, Moerzeke 9220, België. 32 52 55 62 74. Alle fotos 3. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 51%. 27 feb 2018. 25 jan 2018. Kwaliteit aan aanvaardbare prijs. Killestraat 2, Moerzeke 9220, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
Eetcafé Kortom Food Beer.
Met vakkundigheid uitgekozen en met liefde geserveerd. Kortom is een gezellig eetcafé nabij het kantorenpark van Mechelen Noord. Perfect gelegen om s middags te komen lunchen met klanten of collegas! s Avonds kan je ook lekker komen eten of de dorst komen lessen van onze speciale bierselectie.
Eetcafé Roeselare Eetcafé Rodenbach.
Gezellig eetcafé Rodenbach te Roeselare. Houdt u van lekker eten en wilt u alleen of met vrienden een gezellige middag of avond doorbrengen? Kom dan zeker langs bij Eetcafé Rodenbach te Roeselare. Lekker eten en u verwennen zijn onze passie.

Contacteer ons