Resultaten voor Restaurant Eetcafé Te

 
Restaurant Eetcafé Te
Eetcafé Belcanté, Oostende Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Eetcafé Belcanté, Oostende. Restaurants in Oostende. 112 van 346 Restaurants in Oostende. Van Iseghemlaan 18, Oostende 8400, België. 32 59 70 30 67. Alle fotos 15. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 48%. Van Iseghemlaan 18, Oostende 8400, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant?
Mampoko. Smaakvol ingericht eetcafé in Antwerpen. Lekkere en gezonde keuken. Mampoko Antwerpen.
Aan de rand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen bevindt zich het gekende Brasserie Mampoko ondergebracht in een prachtig en met eer gerestaureerd karaktervol hoekpand. De smaakvolle inrichting straalt pure nostalgie en authenticiteit uit en nodigt u uit om plaats te nemen in zijn comfortabele omgeving.
Barzoen Eetcafé bij de Warande in Turnhout.
Alles kan horeca events. Barzoen Zomerzoenen Te gast. Eetcafé Barzoen, altijd wel iets te doen! Eetcafé Barzoen, altijd iets te doen! Eetcafé Feesterij Terras. Ontdek onze gerechten! Uw feest op maat bij Barzoen! Onze wekelijkse suggesties vind je in het café op het bord.
Restaurant Jans Café.
Welkom bij Restaurant Jans Café. Restaurant Jans Café Van Iseghemlaan 60, 8400 Oostende. 1 2 3. Restaurant Jans Café. Bij ons ben je aan het juiste adres! Zoals de naam doet vermoeden ben je bij ons welkom voor een lekker glaasje wijn aan de bar, maar wie wenst te lunchen of uitgebreid te dineren vindt bij ons vast en zeker wat hij zoekt.
Vergunningen en regelgeving in de horeca Vlaanderen.be.
Is werken in de horeca uw passie? Droomt u ervan ooit uw eigen café, restaurant, brasserie of broodjeszaak te openen? Vanwege het specifieke karakter van de horeca heeft de overheid regels vastgelegd die misbruiken in de sector moeten tegengaan en die de kwaliteit en voedselveiligheid in onze horeca moeten waarborgen.
Fiets EetCafe Velo Gelegen in het Sven Nys Cycling Center.
Valentijn @ Eetcafé Velo! 10, 11 14 februari 2018. Apero met Liefdesrollade. Carpaccio van rund of Homemade cannelloni van scampi verse coquille. Parelhoenfilet saus v/d jager Pommes fondantes of Skrei op vel gebakken Italiaans" getint." Crème brûlée of Dame blanche.
Een unieke locatie Pact 24.
Het grote, gezellige terras biedt voor iedereen de mogelijkheid bij mooi weer buiten te vertoeven. Voor gezinnen met kinderen en families is dit een absolute aanrader want er is voor de kids een nieuwe binnen én buitenspeeltuin. Een klein dierenparkje maakt alles compleet.
CultuurCafé Ter Vesten Beveren.
Als je even wilt uitblazen tijdens uw middagpauze, al is het maar een uurtje, wij nemen met alle plezier uw bestelling op voorhand aan om u zo snel mogelijk te bedienen. CultuurCafé Ter Vesten staat garant voor een gezellig samenzijn.
Grandcafe Chaplin Lanaken Home.
Wie een gelegenheid zoekt waar je dagelijks van een drankje en/of een diner kan genieten, is bij het leukste grand café van alle restaurants en het lekkerste restaurant van alle grand cafés aan het juiste adres. Kortom, een bezoek aan Grand-Café Chaplin is zeker de moeite waard en niet te filmen zo gezellig!
Eetcafe D'akte, Lennik Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit restaurant service aan tafel? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit voornamelijk een bakkerij? Ja Nee Weet ik niet zeker.
Grand Café Modeste.
Elke vrijdag en zaterdag is het bij Grand Café Modeste ambiance. U bent welkom vanaf 18 uur om met je vrienden lekker te komen smullen om vanaf 22.00 de beentjes te strekken op onweerstaanbare dansmuziek van vroeger en nu tot 2 uur.

Contacteer ons